• Gratis retour
  • Achteraf betalen
  • Thuiswinkel waarborg

Service

The Stone 
Bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.
Tel: 0174-623510
E-mail: webshop@thestone.nl

Heb je een specifieke vraag over jouw bestelling, facturering of betaling? Vermeld dan ook het ordernummer van de bestelling in de e-mail.

Klopt er iets niet aan je bestelling, mis je een artikel of heb je een verkeerde maat of kleur ontvangen? Meld dit dan binnen twee weken aan onze webshop o.v.v. het ordernummer.

Let op! Heb je een klacht over een artikel die je in de winkel hebt gekocht? Dan kun je het beste teruggaan naar het desbetreffende filiaal met het artikel en je aankoopbewijs. De winkel zal dan uw klacht afhandelen.

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat je bestelling niet geheel naar wens is. Daarom kan je altijd de door jouw bestelde artikelen kosteloos vanuit Nederland retourneren naar ons antwoordnummer. Aan elke webshop bestelling wordt een retoursticker met antwoordnummer toegevoegd.

Ruilen 
Je kan op het retourformulier aangeven artikelen te willen ruilen voor een andere kleur of maat. Zodra jouw retournering ontvangen is wordt jouw ruiling zo snel mogelijk verwerkt. Heb je een artikel (ruiling) snel nodig, dan raden wij je aan een nieuwe bestelling te plaatsen.

Sale-artikelen
Wanneer je online een artikel bestelt zonder afprijzing (geen sale artikel met een 'van' 'voor' prijs) en het desbetreffende artikel wordt binnen 14 dagen afgeprijsd, dan heb je het recht op teruggave van het prijsverschil. Je hoeft hiervoor geen retournering te doen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht bovenstaande situatie voorkomen dan kan je een e-mail sturen naar webshop@thestone.nl o.v.v. het bestelnummer.

Thuiswinkel Waarborg
Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. De webshop van The Stone voert het Thuiswinkel Waarborg keurmerk.  

Wasvoorschriften
Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende wassymbolen. Voor kleding met studs, kraaltjes, pailletten en andere kwetsbare details raden wij aan om jouw kleding met de hand te wassen. Wij geven geen garantie op bewerkingen van deze artikelen.