Service

Klantenservice The Stone
Bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.
Tel: 0174-623510
E-mail: webshop@thestone.nl

Heeft u een specifieke vraag over uw bestelling, facturering of betaling? Vermeld dan ook het ordernummer van de bestelling in de e-mail.

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bestelling niet geheel naar wens is. Daarom kunt u altijd de door u bestelde artikelen kosteloos vanuit Nederland retourneren naar ons antwoordnummer. Aan elke webshop bestelling wordt een retoursticker met antwoordnummer toegevoegd.

Ruilen
U kunt op het retourformulier aangeven artikelen te willen ruilen voor een andere kleur of maat. Zodra uw retournering ontvangen is wordt uw ruiling zo snel mogelijk verwerkt. Heeft u een artikel (ruiling) snel nodig, dan raden wij u aan een nieuwe bestelling te plaatsen.

Sale-artikelen
Wanneer u online een artikel bestelt zonder afprijzing (geen sale artikel met een 'van' 'voor' prijs) en het desbetreffende artikel wordt binnen 14 dagen afgeprijsd, dan heeft u recht op teruggave van het prijsverschil. U hoeft hiervoor geen retournering te doen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht bovenstaande situatie voorkomen dan kunt u een e-mail sturen naar webshop@thestone.nl o.v.v. het bestelnummer.

Thuiswinkel Waarborg
Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. De webshop van The Stone voert het Thuiswinkel Waarborg keurmerk.  

Wasvoorschriften
Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende wassymbolen. Voor kleding met studs, kraaltjes, pailletten en andere kwetsbare details raden wij aan om uw kleding met de hand te wassen. Wij geven geen garantie op bewerkingen van deze artikelen.