Jouw filters

Ballin Amsterdam

Dames Ballin Amsterdam

0 Artikelen
Filteren
Filteren

Jouw filters

BALLIN AMSTERDAM DAMESKLEDING 

De collectie van Ballin Amsterdam is niet alleen gericht op heren. Ze hebben ook enkele dames producten in de collectie. De collectie dameskleding van Ballin Amsterdam is online uitstekend verkrijgbaar bij The Stone. Onze damescollectie van Ballin Amsterdam bestaat uit T-shirts, sweaters en accessoires. Wat leuk is aan de collectie is dat de accessoires als unisex gedragen kunnen worden. De damescollectie van Ballin Amsterdam bestaat uit producten van een zeer hoge kwaliteit. Het designteam van het kledingmerk Ballin Amsterdam haalt zijn inspiratie uit streetwear (sportieve kleding) en vertaalt deze naar trendy en draagbare dameskleding. Denk hierbij aan dames shirts & sweaters waar het logo groot en opvallend op gedrukt staat en waarbij de kleuren in tegenstelling tot de herencollectie zacht en licht zijn. De petten zijn als unisex te dragen en zijn verkrijgbaar met een leuke legerprint en in effe kleuren. Op zoek naar Ballin Amsterdam dameskleding? Bekijk onze Ballin Amsterdam collectie voor dames en shop jouw favoriete Ballin Amsterdam dameskleding gemakkelijk online!

BALLIN AMSTERDAM DAMES SHIRTS 

 Bij The Stone shop je de collectie dames shirts van Ballin Amsterdam. De shirts van Ballin Amsterdam zijn in een aantal verschillende varianten verkrijgbaar bij The Stone. Alle shirts hebben een ronde hals en zijn aan de voorzijde voorzien van een tekstopdruk. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende tekstopdrukken. Kenmerkend voor de collectie dames shirts van Ballin Amsterdam is dat alle shirts van hoge kwaliteit zijn. Elk shirt is herkenbaar en er is in één oogopslag te zien dat het shirt van Ballin Amsterdam is. 


BALLIN AMSTERDAM DAMES SWEATERS

Stylish de winterdagen door, buiten op een zomerse avond of lekker voor een dagje thuis. De comfortabele en fashionable dames sweaters van Ballin Amsterdam zijn geschikt voor veel gelegenheden. Ballin Amsterdam dames sweaters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn exclusief voor vrouwen. De dames sweaters van Ballin Amsterdam zijn aan de voorkant voorzien van een tekstopdruk met ‘’Ballin Amsterdam’’. Combineer bijvoorbeeld een Ballin Amsterdam dames shirt met een Ballin Amsterdam dames sweater. Draag het shirt op een zomerse dag en draag de sweater in de avond wanneer het afkoelt voor een complete Ballin Amsterdam look, de hele dag.

BALLIN AMSTERDAM ACCESSOIRES

Ballin Amsterdam heeft zijn bekendheid te danken aan de klassieke zwarte snapback voorzien van een tekstopdruk met ‘’Ballin Amsterdam’’. De accessoires die The Stone van Ballin Amsterdam in het assortiment hebben zijn petten. Deze petten kunnen unisex gedragen worden. Ga voor een stoere street look met een van de Ballin Amsterdam petten. De Ballin Amsterdam petten zijn bij The Stone verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil jij graag opvallen en kies je voor een pet in felrood of met een legerprint of ga jij liever voor de klassieke zwarte snapback van Ballin Amsterdam? 


BALLIN AMSTERDAM DAMESKLEDING ONLINE BIJ THE STONE

Bestel eenvoudig en veilig Ballin Amsterdam dameskleding online bij The Stone! Laat jouw bestelling gratis afleveren in één van onze 40 winkels in Nederland. Of laat jouw bestelling gemakkelijk thuis bezorgen of in één van beschikbare PakjeGemak bij jou in de buurt! Achteraf betalen is mogelijk en jouw nieuwe Ballin dameskleding wordt binnen 24 uur op werkdagen verzonden!

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.