• Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis retour
  • Achteraf betalenPunten sparen
  • Thuiswinkel WaarborgE-commerce keurmerk
  • Topmerken in 40 stores

Retourneren & Ruilen

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling niet geheel naar wens is. Daarom kan je altijd de door jouw bestelde artikelen direct retourneren naar ons antwoordnummer. Aan elke webshop bestelling wordt een retoursticker met antwoordnummer toegevoegd. Retourneren van jouw bestelling is gratis.

Je kunt ook de procedure volgen, zoals onder “herroepingsrecht” is aangegeven.

The Stone
t.a.v. The Stone Webshop
Antwoordnummer 11217
2600 WC Delft

* De verzendkosten van retourneringen uit België en Duitsland worden niet vergoed.

Je kan jouw bestelling ook retour afgeven in een van onze filialen. Woon je niet in de buurt bij een van onze filialen? Biedt dan jouw bestelling aan bij een PostNL servicepunt, je ontvangt een afgiftebewijs met Track & Trace-code. Houdt er rekening mee dat retournering via de post ongeveer 5 werkdagen in beslag zal nemen. Wanneer je jouw sale-bestelling in de winkel wilt retourneren ontvang je een tegoedbon ter waarde van je aankoopbedrag.

Bij retournering in originele staat, ongewassen en ongedragen, met aangehecht prijskaartje (indien redelijkerwijs mogelijk) en ingevuld retourformulier (of andere ondubbelzinnige verklaring) binnen 14 dagen ontvang je te allen tijde jouw aankoopbedrag retour. Wordt alles teruggestuurd, dan betalen wij ook de verzendkosten van de heenzending terug. Het te retourneren bedrag wordt teruggestort via dezelfde betaalmethode, waarmee je ook betaald hebt. Zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen nadat je kenbaar hebt gemaakt van de aankoop af te zien, betalen wij terug. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen, of je hebt aangetoond de producten te hebben verzonden. Let op: ondergoed mag alleen in de ongeopende sealzak geretourneerd worden.

Gratis ruilen
Je kan op het retourformulier aangeven artikelen te willen ruilen voor een andere kleur of maat. Zodra jouw retournering ontvangen is wordt jouw ruiling zo snel mogelijk verwerkt. Wij kunnen eenmalig een ruiling voor een artikel voor je verwerken. Voor een snellere verwerking kan je het gewenste artikel opnieuw bestellen en de ruiling als retour aanbieden.  

Sale-artikelen
Wanneer je online een artikel bestelt zonder afprijzing (geen sale artikel met een 'van' 'voor' prijs) en het desbetreffende artikel wordt binnen 14 dagen afgeprijsd, dan heb je het recht op teruggave van het prijsverschil. Je hoeft hiervoor geen retournering te doen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht bovenstaande situatie voorkomen dan kan je een e-mail sturen naar webshop@thestone.nl o.v.v. het bestelnummer.

Gratis cadeau-acties
Bij The Stone zijn er regelmatig acties waarbij je met een bepaald aankoopbedrag of bij aankoop van geselecteerde artikelen recht hebt op een cadeau. Bij retourneren van jouw bestelling vervalt ook het recht op het bijgeleverde cadeau dat je ontvangen hebt. Deze dien je samen met de bestelde artikel(en) aan ons te retourneren. Bij annulering of retourneren van jouw bestelling en je kiest ervoor om het meegeleverde cadeau te behouden, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten bij je in rekening te brengen. Het verkoopbedrag van het cadeau-artikel zullen wij in vermindering brengen bij het openstaande retourbedrag.

Herroepingsrecht, onderdeel Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie
Zie Artikel 6 - Herroepingsrecht van de algemene voorwaarden. The Stone voert het Thuiswinkel waarborg keurmerk, onderdeel is het herroepingsrecht (modelformulier) welke via onderstaande link is te downloaden:

Download hier het herroepingsrecht modelformulier in .PDF

Herroeping
De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Je kunt hiervoor gebruik maken van het bovengenoemde modelformulier. Het herroepingsformulier kunt u per post of per e-mail (webshop@thestone.nl) aan ons kenbaar maken.

Na het invullen van het modelformulier heb je als consument 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen nadat wij het modelormulier hebben ontvangen betalen wij terug. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen, of u heeft aangetoond de producten te hebben verzonden. In geval van herroeping krijg je alle kosten terug, dat wil zeggen tevens de verzendkosten. Het is de bedoeling dat je de artikelen beoordeelt en past zoals dit ook mogelijk is in de winkel. Wanneer er schade aan de producten ontstaat door toedoen van de consument, is de consument voor de waardevermindering hiervan, aansprakelijk. Wanneer de artikelen geretourneerd worden kun je dit bij voorkeur retourneren in de originele verpakking van verzending.