Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
Stay warm and cozy met deze truien!

Het blijft voorlopig nog wel even koud: een perfect moment om een paar warme truien in te slaan. De leukste truien voor dames en heren scoor je nu bij ons in de sale! Benieuwd?
Trendy & warme truien voor de winter
Nu het winterseizoen in volle gang is, mogen warme en fashionable truien uiteraard niet ontbreken in jouw garderobe. De echte koukleumen (waaronder ik) hullen zichzelf het liefst iedere dag in een warme en zachte (col)trui. Bij The Stone vind je warme truien voor ieder moment van de dag en elke gelegenheid. Denk hierbij aan een heerlijke sweater voor een lekker dagje bankhangen in het weekend, een lange gebreide trui voor tijdens een ijskoude winterdag of een mooie coltrui voor bijvoorbeeld een zakelijke look naar kantoor. Onze sale is nog in volle gang, dus hebben wij de leukste deals op het gebied van warme truien voor dames en heren op een rij gezet! Met deze fijne truien kun jij met een gerust hart de kou trotseren!
Shop truien voor dames
Shop truien voor heren

Benieuwd naar onze hele (sale) collectie met truien? Shop:

Happy Shopping!
Terug naar overzicht

Stay warm and cozy!

donderdag, 24 januari 2019

Het blijft voorlopig nog wel even koud: een perfect moment om nog snel even een paar warme truien in te slaan. De leukste truien voor dames en heren scoor je nu bij ons in de sale! Benieuwd? Bekijk alle styles in deze blog!

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.