Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
Voorjaarsjassen voor hem en haar!
Je kent het wel: het is eigenlijk net te warm voor een winterjas, maar zonder jas naar buiten gaan is ook geen optie. De oplossing: een voorjaarsjas of tussenjas! Benieuwd naar alle trends op het gebied van jassen voor voorjaar 2019?
Voorjaarsjassen Trends 2019
Het is de hoogste tijd om een mooie voorjaarsjas te shoppen! Welke typen jassen en welke trends zien we dit voorjaar allemaal terug? Je leest het allemaal in deze blog! 

Jassen trends voor dames

In de collectie voor dames zien we dit voorjaar onwijs veel verschillende typen en modellen voorjaarsjassen terugkomen. Van bikerjacks en lichtgewicht jacks in allerlei kleuren tot echte klassiekers, zoals spijkerjacks en trenchcoats. Daarnaast zien we dit seizoen ook trendy bomberjacks en blazer coats, die op de iets warmere dagen tijdens de lente gemakkelijk als (tussen)jas kunnen dienen. Een kleine selectie van onze trendy damesjassen vind je hieronder.
Benieuwd naar meer? Bekijk hier de hele collectie met dames jassen!

Jassen trends voor heren

Voor heren zien we deze lente een aantal tijdloze modellen terug, die letterlijk in een nieuw “jasje” zijn gestoken. De lichtgewicht jacks met opvallende stikselpatronen en de inmiddels bekende softshell jacks zijn dit voorjaar wederom favoriet door het comfort en hun sportieve look. Ook in de herencollectie zijn stoere spijkerjacks en bomberjacks onmisbaar. Donkerblauw, kobalt blauw, grijs en army tinten zijn dit voorjaar favoriet als het gaat om kleur.Benieuwd naar meer? Bekijk hier de hele collectie met heren jassen!
Happy shopping!

Terug naar overzicht

Voorjaarsjassen voor hem en haar

vrijdag, 29 maart 2019

Je kent het wel: het is eigenlijk net te warm voor een winterjas, maar zonder jas naar buiten gaan is ook geen optie. De oplossing: een voorjaarsjas! Benieuwd naar alle trends op het gebied van jassen voor voorjaar 2019?

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.