Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
Inpaktips: je koffer slim inpakken!

De mooie zomermaanden zijn weer in aantocht! Ga je binnenkort op vakantie, maar vind je het lastig om alle ruimte van je koffer optimaal te benutten zonder dat je iets vergeet? Hier zijn een aantal handige tips zodat je zeker weet dat je alles hebt ingepakt én alle hoeken en gaten hebt gevuld.

About the basics

Tip 1


Paspoort, telefoon, huissleutels, reisdocumenten en noem maar op! Dit zijn dé belangrijkste spullen als je op vakantie gaat. Bewaar deze items in je handtas en niet in een koffer of in de handbagage, want deze kan je verliezen op het vliegveld. Het is super vervelend als je je bagage kwijt raakt, maar het is helemaal erg als je paspoort erin zit! Welke tas is vliegtuigproof? Denk bijvoorbeeld aan een grote handtas waar alles in past! Bekijk hieronder de handigste tassen voor op reis.
 


Tip 2


Maak ruim van te voren een checklist. Dit klinkt heel logisch, maar misschien maak je niet snel een lijstje. Stel dat je last minute een paar sokken in de koffer doet en vervolgens kom je erachter dat je gloednieuwe jurkje nog in de kast hangt. Ah nee! Voorkom zulke scenario’s door een handige checklist te maken met pen en papier of gebruik handige apps als Wunderlist, Bear en Evernote.

Bespaar ruimte

Tip 3


Bekijk kritisch wat je nodig hebt. Make-up, check. Jeans, check. Dikke boeken die je misschien toch niet gaan lezen? Laat deze maar thuis. Neem geen onnodige spullen mee die je waarschijnlijk toch niet gaat gebruiken. Bepaal voor jezelf hoelang je op reis gaat en welke dames kleding absoluut musthaves zijn. Als je maar 5 dagen op vakantie gaat, is het misschien niet heel verstandig om 15 jurkjes mee te nemen. Wij maken het even makkelijk voor je. Bekijk hieronder de mooiste items voor op vakantie.Tip 4

Gebruik kleine reisverpakkingen om te voorkomen dat je koffer te zwaar wordt en om ruimte te besparen. Je wilt natuurlijk niet dat een grote shampoofles de laatste vrije ruimte vult. Giet daarom je shampoo, conditioner en douchegel over in kleine reisverpakkingen die je kunt kopen bij de drogist.


Tip 5


In plaats van je kleding op te vouwen kun je deze het beste oprollen. Op deze manier houd je je kleding ook nog eens kreukvrij. Super handig!


Tip 6


Neem naast je slippers en sandalen ook een paar sneakers mee! Je kunt in die schoenen makkelijk een aantal onbreekbare items opbergen. Tip! Doe de sneakers vervolgens in een plastic tas of gebruik een badmuts om ze te beschermen. Ben je benieuwd naar de mooiste zomerschoenen? Bekijk ze hieronder!

Veel succes met inpakken!
Terug naar overzicht

Inpaktips: je koffer slim inpakken!

vrijdag, 14 juni 2019

De mooie zomermaanden zijn weer in aantocht! Ga je binnenkort op vakantie? Hier zijn een aantal handige tips zodat je zeker weet dat je alles hebt ingepakt én alle hoeken en gaten hebt gevuld!

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.