Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
De singles op Singles Day zijn de afgelopen dagen genoeg in het zonnetje gezet, dus we focussen ons op de verliefde tortelduifjes! Oké, misschien is Valentijnsdag zo’n dag wanneer stelletjes extra aandacht krijgen. Toch delen wij even de matching jassen voor hem en haar! Want hoe schattig is het als je als gematched koppeltje door het leven gaat? Wij zetten een aantal leuke items op een rij! Lees meer.

Classy And Sassy

De temperatuur is niet bepaalt tropisch waardoor we bij elkaar de warmte opzoeken als kudde schapen. Tijdens de koudere dagen willen we het liefst zo warm mogelijk blijven, want niemand houdt van een snotneus of gekuch als een zeehond. Voor een warme jas kijk je natuurlijk bij The Stone waar je dames jassen in verschillende modellen vindt. Of je nu op zoek bent naar een jas met bontkraag of een mantel met knopen, we got it all. Houden jullie van een stijlvolle look? Ga dan voor een lange grijze mantel. Deze zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren! I-d-e-a-a-l voor gezellig samen een avondje uit en als je fashionable eruit wilt zien! Bekijk hier alle mantels!

Baby it’s cold outside

Je kent die dagen wel. Volgens je telefoon is het 2 graden maar zodra je de deur uitstapt voel het alsof je op de noordpool bent met super schattige ijsberen. Brrrrrr. Tijdens deze tijd wil je het liefst in bed liggen met een kop chocolademelk en (vooral) veel slagroom 😉. Maar als je toch naar buiten gaat, wil je als koppeltje het liefst zo warm mogelijk de deur uit gaan. Gelukkig bestaan er fijne Airforce jassen die ervoor zorgen dat je jezelf warm houdt. Deze jassen zijn echt perfect voor de extreem koudere dagen of (net als ik) een koukleum ben. De gevoerde jassen houden je door de imitatiebont de hele winter warm! Bekijk alle Airforce jassen!

Dikke puffed jackets!

Deze dikke gewatteerde jassen gaan echt nooit uit de mode. Je ziet ze nog steeds in verschillende varianten op de catwalk van de grootste modehuizen. Maar why? Deze jassen zijn perfect voor hem en haar als je als koppel even snel de deur uitgaat om boodschappen te doen bijvoorbeeld. De handige rits zorgt ervoor dat je jas snel dicht kunt doen en daarnaast trek je deze jas snel aan! Eigenlijk is deze jas super efficiënt voor de haastige spoed. Hop, hop en voor je het weet sta je buiten! Je heb geen last van moeilijk 5cm knopen plus je matcht ze eenvoudig met je partner 😉. Bekijk alle gewatteerde jassen!

Welk model is jouw favoriet?

Terug naar overzicht

Najaarsjassen voor hem en haar!

woensdag, 13 november 2019

De singles op Singles Day zijn de afgelopen dagen genoeg in het zonnetje gezet. Wij delen daarom leuke de matching jassen voor hem en haar!


The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.