Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
Kleurentrends 2020: deze kleuren zie je komend voorjaar!
Voorjaar? Je zou het nog niet denken met al die wind en regen, maar op sommige dagen mogen we al genieten van de eerste zonnestraaltjes. 

Ieder seizoen analyseert Pantone de kleuren op de catwalk van de New York en London Fashion Week. Kleuren zeggen iets over onze mood. Vorig jaar was koraalrood de kleur van het voorjaar, maar hoe zit dat dit jaar? Dit jaar maken we een overstap naar Classic blue, Chive groen en zachte pastelkleuren zoals Coral pink & Grape compote, maar een felle vrouwelijke kleur als Scarlet red mag ook zeker niet ontbreken in de lente van 2020! 


Classic blue & Faded denim
Classic blue is de grote winnaar als het gaat om voorjaarskleuren. Dat we komend seizoen weer volop blauw gaan dragen laat zich volgens Pantone gemakkelijk verklaren; “we hebben een stabiele basis nodig voor de overtocht naar een nieuw tijdperk”.

Classic blue is een kleur die niet al te donker is, en als goede basiskleur van pas komt in onze kast aankomend voorjaar. Blauw is een goede basiskleur die makkelijk te combineren valt met de andere kleuren die we dit voorjaar gaan zien. Ga voor een mooie blauw jurk in combinatie met een paar witte sneakers of kies ga voor de elegante look en draag de mooiste blauwe damesjurken met een paar mooie hakken.

Naast Classic blue is Faded denim aankomend voorjaar niet weg te slaan uit het modebeeld. En zeg nou eerlijk: wie houdt er nou niet van de gebleekte kleur van denim. Gebleekte denim is een mooie neutrale tint die met andere kleuren blauw makkelijk te combineren valt, maar ook goed samengaat met rood, roze, geel of groen. Who cares! Faded denim kan eigenlijk met alle kleuren gecombineerd worden dit voorjaar!


Chive groen
Naast diverse blauw tinten is Chive groen een grote favoriet op alle catwalks. Chive is een vrij donkergroene kleur die veel weg heeft van legergroen en is ideaal voor iedereen die van variatie houdt. Niet alleen omdat Chive groen er in diverse tinten is, maar ook omdat deze warme kleur prachtig combineert met mooie lichte kleuren als roze, wit of lichtblauw. Hou je van eindeloos combineren? Dan mag Chive groen dit voorjaar niet in jouw garderobe ontbreken! 
Coral pink, Grape compote en Scarlet red.

Coral pink is een mooie zachte kleur die we zeker ook in de zomer van 2020 gaan terug zien. Het is namelijk dé kleur die mooi combineert met beige, blauw en zwart, maar bijvoorbeeld ook met een warme kleur zoals kaneelbruin. Naast Coral pink gaan we een zachte niet te felle tint paars veel zien aankomend voorjaar, namelijk Grape compote. Een tint die goed samengaat met blauw, roze, wit, geel en aqua.

Naast deze zachte pasteltinten kan een mooie felle kleur als Scarlet red niet ontbreken in het kleurenpalet van aankomend voorjaar. Scarlet red is een vrij felle rode kleur met een vleugje oranje. Deze kleur gaan we niet alleen terugzien in kleding, maar ook in schoenen, tassen en accessoires.
        

Bekijk onze nieuwste items of volg ons op Instagram voor jouw dagelijkse dosis fashion inspiratie.

Terug naar overzicht

Kleurentrends 2020

vrijdag, 31 januari 2020

Voorjaar? Je zou het nog niet denken al mogen we op sommige dagen al genieten van het eerste zonnestraaltje. Vorig jaar was koraalrood de kleur van het voorjaar, maar hoe zit dat dit jaar?

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.