Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
Warmetruiendag
Vrijdag is het weer Warmetruiendag! Maar wat houd dat precies in? Sommige zullen denken, dat je deze dag gewoon je aller leukste trui uit de kast moet trekken. Dat natuurlijk óók, maar er zit meer achter! Ik vertel je meer over deze dag én show natuurlijk de meest trendy truien van dit moment.

‘Verwarm jezelf, niet de hele wereld ‘😉 . Dat is het motto achter de Warmetruiendag. Deze dag doen weer heel veel mensen mee aan de grootste klimaatactie van Nederland! Op welke manier? Juist, om jezelf extra warm aan te kleden, zodat de verwarming een tandje lager gezet kan worden. Op deze manier zorgen we met z’n allen met een kleine daad voor een groot verschil. Hoe leuk is dat? Een warme trendy outfit aantrekken én het klimaat daarbij helpen. Ik zeg, dit is de vrolijkste, trendy klimaatactie op dit moment 😊.

Nog even wat weetjes: Dit jaar is het alweer de 7e keer dat deze dag georganiseerd wordt en hebben hier vorig jaar al ruim 240.000 mensen aan meegedaan! Én daar kan jij jezelf dit jaar aan toevoegen! Óók veel bn’ers doen mee aan de actie en zelfs Obama trok in het Witte huis zijn trui aan voor Warmetruiendag. Believe it or not :D.

Maar goed, nu een leuke bijzaak van deze dag: jouw warme trui voor deze dag! Ik zal de meest warme, trendy truien even op een rij zetten! 

Voor de dames >> 


Voor de heren >>Met deze selectie truien uit onze shop steel jij zeker weten de show op het werk of je studie! Hoe de truien te combineren? Tegenwoordig zijn deze warme breisels op onwijs veel manieren te dragen. De dames kunnen de trui over een plissé jurkje heen dragen, ga voor een flared pants, boyfriend jeans óf denim skirt. Té veel opties om op te noemen. De trui-jeans combinatie hoeft in ieder geval zeker niet de enige optie te zijn 😉. Voor de heren onder ons, een overhemd met een trui eroverheen is ook helemaal top! 

Happy shopping én niet vergeten de verwarming vrijdag lager te zetten!! En aan het weerbericht te zien, hebben we het totaal niet zwaar die dag 😉. 
Terug naar overzicht

Warmetruiendag

maandag, 03 februari 2020

Vrijdag is het weer Warmetruiendag! Maar wat houd dat precies in? Ik vertel je meer over deze dag én show natuurlijk dé meest trendy truien van dit moment.


The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.