Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
Happy Easter
Zag je het ook? Ja daar? Neehee daar? JAAA, DAAR!! Daar komt de paashaas weer voorbij springen want het is alweer bijna zover. Terwijl de paashaas alweer druk bezig is met het verstoppen van de paaseieren kijken wij uit naar dat heerlijke extra lange weekend, het lekkere eten en laten we de chocolade Paashaas en chocolade eitjes niet vergeten! Ondanks dat aankomend Pasen er iets anders uit zal zien dan voorgaande jaren laten we het niet zomaar voorbij gaan. Wij hebben in ieder geval onze paaslooks voor je op een rijtje gezet. LET THE SPRING BEGIN..

Korte geschiedenisles 


Pasen? We vieren het.. maar wat vieren we nou eigenlijk? Hier nog even een snelle en korte geschiedenisles; Pasen is het belangrijkste Christelijke feest. Christen vieren deze dag dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging.

Looks

De lente is begonnen en het zonnetje schijnt. Onze webshop en winkels beginnen weer vol te stromen met de nieuwe voorjaarscollectie. Kleurrijke prints, pastel tinten, felle kleuren, fijne accessoires we hebben het allemaal! Get inspired..

Like a tiger 


Hoe leuk is deze jurk? Met deze panterjurk steel je gegarandeerd de show. Stijl je outfit af met de #musthave bag en oorbellen van My Jewellery en je bent helemaal ready.

Suit it up! Suit it up babe! Hou je van comfort? Maar wil je er wel uitzien om door een ringetje te halen? Ga voor dit mooie pak. Het zit heerlijk en ziet er nog top uit ook. Wij zijn in ieder geval om!

Happy prints 


Match made in heaven, een mooie witte blouse met een elegante geprinte rok. Style de outfit af met een haarband voor de extra touch. 

Two pieces outfit 


In deze flowers for easter two pieces outfit ben jij helemaal klaar voor de dag. Tip: Mix en match erop los.. Want de top is ook leuk te dragen met een spijkerbroek. De rok kan je afstylen met een grove trui, drie in een #musthave! 

Lovely orangeOranje, alleen al als we naar de kleur kijken worden we er toch vrolijk van? Wat dacht je dan van die goudkleurige boots, een echte eyecatcher voor de waaghalzen onder ons! 

Denim is the key 


Super praktisch en ook nog eens super leuk. Zoek niet verder want dit is zeker het ideale denimpak! Goede gympen met een goudrandje voor een extra detail en een opvallend tasje van My Jewellery.
Vaker inspiratie nodig? Volg ons op @the.stone.official voor jou dagelijkse fashion inspiratie. Hope to see you there!
Terug naar overzicht

Pasen looks

vrijdag, 27 maart 2020

Ondanks dat aankomend Pasen er iets anders uit zal zien dan voorgaande jaren laten we het niet zomaar voorbij gaan. Wij hebben in ieder geval onze paaslooks voor je op een rijtje gezet. LET THE SPRING BEGIN..

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.