Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten
Pofmouwen HOT OR NOT, duidelijk HOT. Pof jij mee met deze trend?
Pofmouwen HOT OR NOT, duidelijk HOT. De trend van het moment! Onze focus ligt dit seizoen op de mouwen. Je hebt mouwen in verschillende soorten maar momenteel is de trend waar we ons op gaan richten DE POFMOUW. #YESPLEASE

De pofmouw, nieuw? Nee, zeker niet maar wel terug van helemaal weggeweest! In de jaren 70 was de pofmouw al eens razend populair. Begon het daar? Nee, veel vroeger werden de pofmouwen ook al gedragen denk aan de 17e eeuw. Maar nu spot je de pofmouwen weer op de catwalk en steeds weer vaker in het straatbeeld. De trend zagen we stiekem ook al vorig seizoen voorbij komen. Maar ook dit seizoen is het weer een musthave om zeker in je kast te hebben.

Laat je inspireren
Ga voor een grote of voor een kleine pofmouw. Kies de pofmouw bij een jurk, een blouse of ga voor een top. Combineer het chic of ga voor een casual look. De keuze is reuze! Omdat de pofmouw al best wel een eyecatcher is, kan je ervoor kiezen de onderkant vrij basic te houden. Denk hierbij aan een jeans, short of effen rok. Liever wel wat gewaagder en hou je van de en, en combinatie? Ga dan voor een opvallende kleur, print of onderkant. 

  


De pofmouw geeft net dat beetje extra aan de outfit. Je bent in ieder geval met deze trend helemaal on trend. Wij zijn in ieder geval al helemaal fan.

Terug naar overzicht

The puffy sleeves

maandag, 17 augustus 2020

Pofmouwen HOT OR NOT, duidelijk HOT. De trend van het moment! Je hebt mouwen in verschillende soorten maar momenteel is de trend waar we ons op gaan richten DE POFMOUW. #YESPLEASE

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.