Jouw filters

  • Rue de Femme
Rue de Femme

Rue de Femme

12 Artikelen
Filteren
Filteren

Jouw filters

  • Rue de Femme

Rue de Femme Rue de Femme Fatale skirt short

€ 69,95

Rue de Femme Rue de Femme New Doodle shirt

€ 69,95

Rue de Femme Rue de Femme Tasja Dress

€ 109,95

Rue de Femme Rue de Femme New Miras Dress

€ 129,95

Rue de Femme Rue de Femme Lamela top

€ 69,95

Rue de Femme Rue de Femme Urma Blouse

€ 69,95

Rue de Femme Rue de Femme Valentina skirt

€ 89,95

Rue de Femme Sweater NYC Sweat

€ 89,95 € 44,99

Rue de Femme lange broek Jemma Pants

€ 99,95 € 49,99

Rue de Femme Blouse met print Valentina Blouse

€ 89,95 € 44,99

Rue de Femme Blousejurk met patroon Miras Dress

€ 129,95 € 64,99

Rue de Femme Blousejurk met patroon Miras Dress

€ 129,95 € 64,99

Liefde voor stoffen en kleuren; Rue de Femme bij The Stone Concept

De stijl van RUE de FEMME kan je gerust omschrijven met het woord schoonheid. Dit Deense merk creëert voor iedere collectie weer nieuwe opvallende patronen die niet schreeuwerig zijn. RUE de FEMME bestaat sinds 2014 en heeft al veel bewondering vanuit de modewereld opgeroepen met haar prachtige collecties. De subtiele details zorgen ervoor dat je toch een statement kunt maken. Simpliciteit, vrouwelijkheid en moderniteit wisselen elkaar allemaal naadloos af. Hierdoor kan je alle kanten op met de collecties van RUE de FEMME. Wat het merk uniek maakt, is de combinatie van de Scandinavische relaxte stijl met een perfect gevoel voor kleur en vorm. 

Rue de Femme online bij The Stone Concept

Bij The Stone Concept vind je een uitgebreide collectie van RUE de FEMME die bestaat uit onder andere een mix van blouses, truien, tunieken en een grote collectie jurken. manieren om met elkaar te combineren zijn eindeloos. Zoek er de mooiste accessoires bij, zoals bijvoorbeeld stoere boots of opvallende sneakers en een boho tas. Als je van eenvoud houdt kies je voor een look zonder sieraden en laat je de kleren voor zichzelf spreken. Aan jou de keus want met RUE de FEMME kan het allemaal. Alle items zijn gemakkelijk en veilig online te bestellen bij The Stone Concept. Achteraf betalen is mogelijk en jouw nieuw RUE de FEMME kleding wordt binnen 24 uur tot 48 uur op werkdagen geleverd.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.