Jouw filters

  • Simple
Simple

Simple

7 Artikelen
Filteren
Filteren

Jouw filters

  • Simple

Simple Sjaal Axel

€ 39,95 € 27,99

Simple Vest Kira

€ 89,95 € 64,99

Simple Lange broek Peet

€ 89,95 € 64,99

Simple Lange vest Citron

€ 139,95 € 69,99

Simple lange broek Pavla

€ 89,95 € 44,99

Simple Sweater met patroon Sadie

€ 89,95 € 44,99

Simple Sjaal Abel Plain

€ 49,95 € 24,99

Persoonlijk met Simple the Brand

Simple maakt onderdeel uit van de Blosh Fashion Group en in 2016 opgericht door Rob Groenteman. Het Nederlands mode label gevestigd in Amsterdam werd opgericht omdat er werd opgemerkt dat er behoefte was aan een authentiek en tijdloos modelabel. Bij Simpel leggen ze de nadruk op eenvoud. De gehele collectie bestaat uit items die zijn ontworpen met passie, creativiteit en een duidelijke focus op de beste stoffen van de hoogste kwaliteit.
De visie achter Simple the Brand is dat zij geloven dat de huid ons meest waardevolle bezit is. Hoe kleding aanvoelt op onze huid, is net zo belangrijk als hoe het eruit ziet als we het dragen. Bij het ontwerpen van de collectie wordt zo veel mogelijk natuurlijke vezels gebruikt. Simple the Brand gelooft dat dit een essentiële stap is naar het verminderen van onze ecologische voetafdruk én naar een betere toekomst voor onze planeet.


Simple the Brand online bij The Stone Concept

The Stone Concept heeft een uitgebreide collectie met Simple kleding variërend van blazers, blouses, broeken, jassen, sjaals, vesten en t-shirts. Alle items zijn veilig en gemakkelijk online te bestellen bij The Stone Concept. Achteraf betalen is mogelijk en jouw nieuwe kleding wordt binnen 24 uur tot 48 uur op werkdagen geleverd.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.