• Binnen 24 uur geleverd*
  • Gratis retour
  • Achteraf betalenPunten sparen
  • Thuiswinkel WaarborgNieuwste collectie
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis retour

Privacy Statement Stone Casual Stone

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25-5-2018. 

Voor het verwerken van bestellingen wordt via onze webshop thestone.nl privacygevoelig gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Vanuit Stone Casual Store B.V. achten wij een zorgvuldig omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook altijd zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Heb je vragen over ons privacybeleid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

E-mail: webshop@thestone.nl
Telefonisch +31 (0) 174-623510

Wijzigingen
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, kan het zijn dat wij wijzigen doorvoeren in dit privacybeleid. We willen je aanraden om dit privacybeleid daarom met regelmaat te raadplegen, zodat je ook op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Om het je makkelijker te maken, staat er boven aan de pagina de datum wanneer deze privacy verklaring voor het laatst gewijzigd is. 

Privacy wetgeving
Bij het verwerken van privacy gevoelige gegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat: 

- We duidelijk zullen vermelden met welke doeleinden wij de persoonsgegevens verwerken. Dit vind je terug in deze privacy verklaring.

- We het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor de legitieme doeleinden (zoals het verwerken en toesturen van een bestelling).

- We je eerst om toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist.

- We passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen. Dit eisen wij ook van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken.

- We jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage aan te bieden, te wijzigen of te verwijderen. 

Hiervoor kan je contact met onze klantenservice opnemen door te bellen met 0174-623510 of door een e-mail te sturen naar webshop@thestone.nl. 
 
In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken. Ook leggen we daarbij uit met welk doel wij dit doen. Het is aan te raden deze verklaring goed te lezen. 
 
Verantwoordelijk 

Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens is verantwoordelijk:
Stone Casual Store B.V.
Lagosweg 19
2622 CZ Delft

BTWnummer: 81.37.02.975.B01
KVKnummer: 27269225 
 
Persoonsgegevens
Bij gebruik van de website www.thestone.nl of www.thestone.be verkrijgen wij bepaalde gegevens. Dit kunnen onder andere persoonsgegevens zijn. Persoonsgegevens zijn gegevens die te herleiden zijn tot jou als individu, zoals naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer. Maar ook je IP-adres, je klantnummer bij The Stone, je bestelgeschiedenis en surfgedrag zijn persoonsgegevens. 

Persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend met jouw toestemming en uitsluitend om jouw bestelling te versturen of om de door jou gevraagde dienst mee uit te voeren. We verkrijgen de gegevens van jou wanneer je onze website bezoekt, bepaalde gegevens invult bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het invullen van een formulier. Het kan ook zijn dat wij jouw gegevens via anderen ontvangen via andere partijen of andere personen (bijvoorbeeld via iemand die een cadeau voor jou koopt en laat leveren op jouw adres). Via andere partijen ontvangen wij alleen jouw gegevens, als jij daar zelf toestemming voor hebt gegeven. 
 
Welke gegevens verzamelen we? 

1. Verwerken van jouw bestelling 
Voor het verwerken van jouw gegevens hebben wij jouw persoonsgegevens nodig. Anders kunnen we jou niet op de hoogte houden van de status van de bestelling en de bestelling niet afleveren. Denk hierbij aan geslacht, naam, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, factuur- en bezorgadres en betaalgegevens. 
 
The Stone registreert géén bijzondere persoonsgegevens, met betrekking tot bijvoorbeeld godsdienst, gezondheid, seksuele geaardheid, afkomst, politieke voorkeur en dergelijke. 
 
Bij bepaalde onderdelen op de website kan je er voor kiezen om je te registreren. Overigens is het bij het plaatsen van een account niet verplicht om direct een account aan te maken. Als je geen account aanmaakt, zullen jouw klantgegevens ook niet worden opgeslagen in het klantenbestand. Het nadeel hiervan is dat je niet kunt inloggen om de status en aankoop historie te bekijken. Ook zal je elke keer bij het plaatsen van een nieuwe bestelling je gegevens opnieuw moeten invoeren. 

Jouw persoonsgegevens vertrekken wij niet aan derden, tenzij dat wettelijk verplicht is of noodzakelijk is bij het toesturen van een bestelling. Op grond van de wet moeten wij de gegevens die gerelateerd zijn aan je aankopen 7 jaar bewaren. 

2. Gegevens in jouw account
Op de webshop kan je je na het registreren inloggen op je account via ‘Stone member’. In dit account bewaren we jouw klantgegevens, zoals je naam, adressen, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en klantnummer. Ook kan je in je account je aankoophistorie terug zien. Als je artikelen in je Wishlist hebt gestopt, bewaren we ook deze voor je in jouw account. 
 
Als je je persoonsgegevens wilt wijzigen, dan kan je dit zelf doen in je account. Wil je je gegevens definitief laten verwijderen, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Binnen uiterlijk 30 dagen zullen jouw gegevens uit ons systeem zijn verwijderd.

3. Gegevens voor gebruiksvriendelijkheid webshop
Om er voor te zorgen dat jij zo optimaal mogelijk kunt winkelen en de webshop zo goed mogelijk functioneert maken wij gebruik van een cookie van Google Analytics. Deze wordt alleen geplaatst na jouw toestemming. Wij hebben met Google een bewerkingsovereenkomst gesloten om afspraken te maken over te omgang met onze data. Via Google Analytics verzamelen we bij een bezoek aan thestone.nl jouw IP-adres, informatie over je browser en informatie over soort device dat je gebruikt (desktop, tablet of mobiel). Verder staat bij Google toe de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Wanneer je op onze website de zoekfunctie gebruikt dan kunnen jouw zoektermen gecombineerd met de technische kenmerken worden opgeslagen. De verkregen gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard ten behoeve van statistische analyses.
Ook wordt Google Analytics gebruikt om te analyseren wat de effectiviteit is bepaalde online campagnes is. Wij maken gebruik van de volgende advertentiefuncties van Google, met de volgende doelen:
 
Remarketing
Remarketing (Google Analytics) gebruik wij, omdat we graag weer met jou in contact willen komen en jou passende aanbiedingen willen doen. Deze functionaliteiten worden pas ingeschakeld zodra jij toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van de cookies. 
 
- Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, V.S. Facebook advertenties kan je uitzetten/verbergen op Facebook zelf door op het icoontje in de rechterbovenhoek van de advertentie te klikken. Raadpleeg voor meer informatie de privacy verklaring van Facebook of lees de uitleg over waarom je bepaalde advertenties ziet. 
 
- Remarketing targetfunctie Google Adwords. Je kunt jezelf hier voor afmelden als je dit niet wenst. 
 
- Vergelijkbare groepen targetfunctie Google Adwords. Dit is een functie om advertenties te tonen aan potentiële nieuwe bezoekers met vergelijkbare eigenschappen en interesse als de huidige gebruikers van onze website. Je kan er zelf voor kiezen om je af te melden voor Google cookie.

- Bing Ads by Microsoft, Evert van de Beekstraat 354 te Schiphol Nederland. Leer meer informatie over de Privacy en data protection van Bing Ads, de overeenkomst, of meer over hun privacy beleid. Ook hiervan kan je je afmelden
 
- Instagram Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94022, V.S.. Je kunt zelf de advertenties op Instagram uitschakelen/verbergen door op het icoontje rechtsboven de advertentie te klikken. Raadpleeg hier meer informatie over de privacy van Instagram. 

- Double Click Platform integratie met Google Analytics: Dit zetten wij in om meer inzicht te verkrijgen en advertenties gerichter aan te kunnen bieden, bijvoorbeeld via Google Adwords. 

- Rapportages vertoningen Google Display Netwerk: dit zetten wij in om meer inzicht te krijgen in welke gebruikers onze betaalde advertenties op andere website hebben gezien. Hierdoor kunnen onze advertenties specifieker en relevanter ingezet kan worden.

- Geïntegreerde services ten behoeve van advertentiedoeleinden, waarvoor Google Analytics gegevens voor verzamelt. Met inbegrip van gegevens die worden verzameld via advertentie cookies en ID’s. 
 
Customer match/audience
Customer match gebruiken we om onze bekendheid te vergroten. Dit houdt in dat we bij ons bekende e-mailadressen targetten. De e-mailadressen zijn versleuteld en worden pas bewaard nadat hier toestemming voor is gegeven. Deze aangepaste e-mailadressen delen we versleuteld met Google. Advertenties worden getoond op YouTube, zoekmachine van Google, het Display netwerk van Google, Google Shopping, Gmail, Facebook en Instagram. Wil je liever niet op deze manier benaderd worden? Dan kan je je hiervoor uitschrijven. 
 
Wij verzamelen tevens geautomatiseerde informatie over het gebruik van onze website via cookies. Dit stelt ons in staat om statistieken over het gebruik van de website op te maken en meer gerichte communicatie te verzenden. Dit soort data maken Facebook en Google Adwords ook voor ons beschikbaar via Audience Insight. Dit doen wij om een beter beeld te kunnen vormen bij de doelgroep en de bezoekers, zoals hun interesses, leeftijden en locaties. Hierdoor kunnen we de website verbeteren op basis van wensen en voorkeuren van de gebruikers. Deze gegevens worden bijgehouden via tracking cookies, waarop je vooraf toestemming moet geven. Zie meer over de tracking cookies in de cookieverklaring.
 
Demografische gegevens
Ook verzamelen we demografische gegevens. Hiervoor maken we gebruik van rapportages voor demografische en interessecategorieën van Google Analytics. Hiermee willen we graag meer te weten komen over de gebruikers van de website, zoals de leeftijd, geslacht, interesses, op een anonieme en geaggregeerd niveau. Wij gebruiken dit om de website aan te passen voor een zo optimaal mogelijke ervaring. Dit bevat geen persoonlijke informatie, waarmee de gebruiker als persoon zelf identificeert.


Google kan informatie aan derden verschaffen als zij hiertoe wettelijk worden verplicht of als deze deren de informatie namens Google verwerken. 

Raadpleeg hier het privacybeleid van Google en Google Analytics
 
4. Prijsvragen
Als je deelneemt aan het actie of prijsvraag, vragen we jouw gegevens, zoals je naam, adres en/of e-mailadres. Om een winnaar aan te kunnen wijzen en de prijs op te kunnen sturen hebben wij deze gegevens nodig. Deze gegevens verzamelen we alleen met jouw toestemming. In de voorwaarden van de betreffende acties zal worden uitgelegd waar jouw gegevens voor worden gebruikt. 
 
5. Contactformulier
Op de website zijn er diverse contactformulieren, waarbij er gevraagd wordt naar diverse gegevens die nodig zijn bij het behandelen van de vraag of het verzoek. Deze gegevens worden bewaard zolang naar de aard van de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording of afhandeling ervan. 
 
6. Publicatie
Wij publiceren geen klantgegevens zonder toestemming. 
 
Reclame en advertenties
Naast de informatie die op de website te verkrijgen is, brengen wij jou op de hoogte van nieuwe collecties en acties. 
 
E-mailmarketing
Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief vragen we jou om je gegevens in te vullen. Dit zijn gegevens als geslacht, naam en e-mailadres. Deze gegevens vul je vrijwillig in. 
 
Wij gebruiken jouw e-mailadres om je per e-mail nieuwsbrief te informeren over de ontwikkeling van de website en over onze collecties, merken en acties indien je hier toestemming voor hebt gegeven. Als je hier niet langer prijs op stelt, is er de mogelijkheid je uit te schrijven direct via een link in onze nieuwsbrief. 

Per post
Per post sturen wij ook enkele keren per jaar informatie toe, zoals informatie over een nieuwe collecties, acties of over jouw gespaarde punten. Indien je dit niet wenst, kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen er dan voor zorgen dat je geen informatie meer ontvangt via de post. 
 
Social Media
Via Social Media brengen wij jou ook graag op de hoogte van nieuwe collecties, stylingtips en lopende acties. Wil je deze informatie niet meer volgen? Dan kan je er zelf voor kiezen om ons niet meer te volgen. 

Advertenties
Op de website zelf vertonen wij geen advertenties van externen. 
 
The Stone stelt gegevens over bezoekers van zijn websites niet ter beschikking aan derden en bewaard alle gegevens strikt vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid. 
 
7. Waar slaan we jouw gegevens op?
Jouw gegevens slaan wij zelf op binnen de Europese Economische Ruimte (“EER”). Echter kan het voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER. Dit is bijvoorbeeld het geval bij externe dienstverleners die gevestigd zijn buiten de EU, zoals Google en Mailchimp. Met deze partijen hebben wij goede afspraken en zorgen we ervoor dat he op een veilige en rechtmatige manier gebeurt. 
 

Gebruik van Hotjar
Om de behoefte van onze bezoekers beter te begrijpen en onze dienst en de daarbij behorende ervaring te verbeteren, maken we gebruik van Hotjar. Hotjar is een technologische dienst waarmee wij kunnen analyseren hoeveel tijd bezoekers doorbrengen op welke pagina, op welke links zij klikken en wat gebruikers wel of niet leuk vinden. Dit helpt ons bij het verbeteren van de website met behulp van feedback van gebruikers. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om de data te verzamelen. Data zoals IP-adressen van apparaten (vastgelegd en opgeslagen in geanonimiseerde vorm), schermresolutie, apparaat type, browser informatie, geografische locaties (op landsniveau) en voorkeurstaal. Deze functie wordt pas ingeschakeld zodra jij zelf toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Hotjar bewaart deze informatie in een pseudo geanonimiseerd gebruikersprofiel Zowel Hotjar als wij zullen deze informatie nooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of om dit te koppelen aan verdere gegevens van een individuele gebruiker. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Hotjar. A

Je hebt altijd het recht om de persoonlijke informatie die wij van je hebben in te zien, op te vragen en te laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Je kan je ook afmelden voor het maken van een gebruikersprofiel, het opslaan van gegevens over jouw gebruik van onze website door Hotjar en het gebruik van tracking cookies door Hotjar op andere websites: opt-out optie. 
 
Verstrekken aan derden
Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit onze partners zijn die betrokken zijn bij het uitvoeren van de dienst, zoals het versturen van een bestelling. Denk hierbij aan een PostNL die jouw pakket moet afleveren.
Onze partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU. Wij vragen daarom apart jouw uitdrukkelijk toestemming voordat zij gegevens ontvangen. 
 
Gegevens buiten de EU
Buiten de EU / EER mogen gegevens alleen worden doorgegeven naar landen met een ‘passend beveiligingsniveau’ volgens de Autoriteit Persoonsgegevens. Mailchimp en Google zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Dat is niet aangemerkt als een land met een passend beveiligingsniveau. Gelukkig zijn zowel Mailchimp als Google gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met ze te delen. 
 
Cookies
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wanneer je voor het eerst onze website bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij je meer uitleg geven over waarom en waarvoor wij cookies gebruiken. Als je akkoord gaat en/of verder gebruik maakt van onze webwinkel, vatten wij dit op als toestemming voor het gebruik van de cookies. 
 
Je bent vrij om de cookies uit te schakelen in je browser. Houd er wel rekening mee dat onze website mogelijk niet meer optimaal werkt. 
 
Met derden die cookies plaatsen hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik hiervan. Wij hebben geen volledige controle op wat de aanbieder van deze cookies zelf met de cookies doen, waar zij deze uitlezen. Meer informatie over de cookies lees je in de onze cookieverklaring. 

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen: 

- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je je persoonsgegevens invoert. 

Bewaartermijn
De eerder beschreven persoonsgegevens worden bewaard zo lang als dat nodig is om je bestelling af te handelen (inclusief garantie), of voor zo lang het nodig is om jouw verzoek af te ronden. Voor bestelgegevens hebben we een fiscale bewaarplicht van 7 jaar voor betaalgegevens. 
 
Daarnaast gebruiken we jouw statistische gegevens 50 maanden voor het beschreven statistische doeleinden. Deze gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke verplichting is die langer bewaren vereist. 
 
Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middels van links met onze webshop verbonden zijn. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruik maakt. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens 
Voor vragen omtrent deze privacyverklaring of vragen over/verzoeken voor inzage, wijzigen of verwijderen van jouw persoonsgegevens kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 
 
Je kan bij ons ook een verzoek indienen om een gegevens export te maken voor gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken. Of gemotiveerd aangeven dat je de verwerking van de persoonsgegevens door ons wil laten beperken. 

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. In de gegevens niet kloppen, kan je ons verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. 

Autoriteit persoonsgegevens
Uiteraard helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerking van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.