Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling niet geheel naar wens is. Daarom kan je tijdelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de door jouw bestelde artikelen de overeenkomst ontbinden. Graag het artikel in originele staat, ongewassen en ongedragen terugsturen. Voor het beoordelen of je de kleding wilt behouden is het niet nodig om de aangehechte prijskaartjes te verwijderen. Indien je bij het beoordelen verder bent gegaan dan nodig is mogen wij waardevermindering in rekening brengen voor de schade. Je dient de artikelen binnen 30 dagen na de dag waarop je de herroeping van de overeenkomst aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat het tijdelijke termijn van 30 dagen is verstreken.

Let op: Heb je ervoor gekozen om jouw bestelling in een van onze winkels op te halen? Dan kan deze alleen geretourneerd worden via een van onze winkels en niet via DHL.

  • Volg deze stappen om (een deel van) je bestelling terug te sturen

Retourformulier
               Vul binnen 14 dagen het retourformulier in en geef door middel van een code aan waarom je het artikel terug stuurt.

Artikelen verpakken
               Doe de artikelen mét het retourformulier in de originele verpakking*. Plak het retouretiket op je pakket. Mocht je
               deze niet meer hebben, neem dan contact op met de klantenservice.

Versturen
               Breng je pakket weg naar een DHL service punt of breng het pakket naar één van onze winkels bij jou
               in de buurt. Na het retourneren ontvang je een afgifte bewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour
               is verwerkt. Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt verzonden**.

Terugbetaling
           
Het verwerken van een retourzending zal maximaal 14 dagen in beslag nemen. Nadat het pakket retour is
               verwerkt, wordt de terugbetaling binnen 1-3 werkdagen gedaan. Als je de artikelen nog niet betaald hebt,
               wordt het bedrag op de openstaande rekening in mindering gebracht.


*Let op; Het pakket moet worden dichtgeplakt, dus niet door middel van nietjes o.i.d. Mocht er schade ontstaan aan de artikelen bij het dichtmaken van de verpakking (bijvoorbeeld het vastnieten van de kleding aan de verpakking) zijn wij helaas genoodzaakt deze schade aan jou door te belasten.
**Mocht jouw retourzending binnen het retourproces blijven hangen, dan is dit retourbewijs jouw bewijs dat je de zending hebt afgegeven. Zonder bewijs is het niet mogelijk om een retour (en mogelijke terugbetaling) in werking te zetten.


  • Retourkosten

 Nederland  België  Duitsland
 Gratis  Gratis  Eigen kosten  • Herroepingsrecht

Zie Artikel 6 - Herroepingsrecht van de algemene voorwaarden. The Stone voert het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Je kunt gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Wegens het Coronavirus hebben wij tijdelijk de bedenktijd verlengd naar 30 dagen.
Je kunt hiervoor gebruik maken van het bovengenoemde modelformulier. Het herroepingsformulier kunt u per post of per e-mail ([email protected]) aan ons kenbaar maken. Na het invullen van het modelformulier heb je als consument 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw herroepingsmededeling, betalen wij terug. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen, of je hebt aangetoond de producten te hebben verzonden.

In geval van herroeping krijg je indien de gehele bestelling retour komt, alle kosten terug, dat wil zeggen tevens de verzendkosten. Het is de bedoeling dat je de artikelen beoordeelt en past zoals dit ook mogelijk is in de winkel. Wanneer er schade aan de producten ontstaat door toedoen van de consument, is de consument voor de waardevermindering hiervan, aansprakelijk.The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.