Retourneren

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling niet geheel naar wens is. Daarom kan je binnen 14 dagen na ontvangst, de door jouw bestelde artikelen retourneren naar ons antwoordnummer, mits de artikelen in originele staat, ongewassen, ongedragen zijn en voorzien zijn van een aangehecht prijskaartje. Stuur de artikelen retour m.b.v. de bijgevoegde retoursticker met het antwoordnummer, bij voorkeur in de originele verpakking en met het ingevulde retourformulier. Stuur je de gehele bestelling retour? Dan betalen wij ook de verzendkosten van de heenzending terug. Retourneren van jouw bestelling is gratis. Let op: ondergoed mag alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet is verbroken.

Je kunt ook de procedure volgen, zoals onder “herroepingsrecht” is aangegeven.

The Stone Webshop
Antwoordnummer 11217
2600 WC Delft

Land Retourkosten Uitleg
Nederland Gratis Gebruik het antwoordnummer en stuur je pakketje terug via een PostNL locatie
België Gratis  Vul het retourformulier in en neem via de mail of telefonisch contact op met de klantenservice. Je ontvangt van ons dan een retourlabel via de mail die je op je pakket kunt plakken. Je pakketje kun je afgeven bij een lokaal postkantoor bij jou in de buurt zodat deze kosteloos wordt geretourneerd. 
Duitsland Eigen kosten  De kosten voor het retourneren vanuit Duitsland worden niet vergoed.

Je kan jouw bestelling ook retour afgeven in een van onze winkels. Woon je niet in de buurt bij een van onze winkels? Biedt dan jouw bestelling aan bij een PostNL servicepunt, je ontvangt een afgiftebewijs met een Track & Trace code. Houdt er rekening mee dat een retourzending via de post ongeveer 5 werkdagen in beslag zal nemen. Wanneer je een webshop bestelling bestaande uit afgeprijsde artikelen in de winkel wilt retourneren dan ontvang je het aankoopbedrag terug. Alleen afgeprijsde artikelen die in de winkel zijn gekocht mogen omgeruild worden voor een tegoedbon. 

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retourzending?
Indien wij jouw bestelling retour hebben ontvangen in ons magazijn, dan ontvang je hiervan binnen een week een bevestiging per e-mail waarin staat dat de retourzending in behandeling wordt genomen. Het te retourneren bedrag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen teruggestort via dezelfde betaalmethode waarmee je de bestelling destijds ook betaald hebt. 

Sale-artikelen
Wanneer je online een artikel bestelt zonder afprijzing (geen sale artikel met een 'van' 'voor' prijs) en het desbetreffende artikel wordt binnen 14 dagen afgeprijsd, dan heb je het recht op teruggave van het prijsverschil. Er hoeft hiervoor geen retournering plaats te vinden. Mocht bovenstaande situatie voorkomen dan kan je een e-mail sturen naar webshop@thestone.nl o.v.v. het bestelnummer.

Gratis cadeau-acties
Bij The Stone zijn er regelmatig acties waarbij je met een bepaald aankoopbedrag of bij aankoop van geselecteerde artikelen recht hebt op een cadeau. Bij retourneren van jouw bestelling vervalt ook het recht op het bijgeleverde cadeau dat je ontvangen hebt. Deze dien je samen met de bestelde artikel(en) aan ons te retourneren. Bij annulering of retourneren van jouw bestelling en je kiest ervoor om het meegeleverde cadeau te behouden, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten bij je in rekening te brengen. Het verkoopbedrag van het cadeau-artikel zullen wij in vermindering brengen bij het openstaande retourbedrag.

Herroepingsrecht, onderdeel Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie
Zie Artikel 6 - Herroepingsrecht van de algemene voorwaarden. The Stone voert het Thuiswinkel waarborg keurmerk, onderdeel is het herroepingsrecht (modelformulier) welke via onderstaande link is te downloaden:

Download hier het herroepingsrecht modelformulier in .PDF

Herroeping
De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Je kunt hiervoor gebruik maken van het bovengenoemde modelformulier. Het herroepingsformulier kunt u per post of per e-mail (webshop@thestone.nl) aan ons kenbaar maken. Na het invullen van het modelformulier heb je als consument 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Zo snel mogelijk, na ontvangst van jouw retourzending betalen wij terug. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen, of je hebt aangetoond de producten te hebben verzonden.

In geval van herroeping krijg je indien de gehele bestelling retour komt, alle kosten terug, dat wil zeggen tevens de verzendkosten. Het is de bedoeling dat je de artikelen beoordeelt en past zoals dit ook mogelijk is in de winkel. Wanneer er schade aan de producten ontstaat door toedoen van de consument, is de consument voor de waardevermindering hiervan, aansprakelijk.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.