Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten

Stone Member

Ben jij al Stone Member? Als Stone Member spaar je punten op jouw online en/of winkelaankopen. Daarnaast profiteer je van diverse privileges en speciale VIP-aanbiedingen. Zo wordt shoppen bij The Stone extra leuk!

Word Stone Member:
Privileges als Stone Member

Als Stone Member spaar je punten met iedere aankoop. Met deze punten spaar jij voor korting! Om online op hetzelfde account door kunnen sparen, dien je uitsluitend gebruik te maken van het account met hetzelfde klantnummer als dat je gebruikt met de aankopen in de winkel;

Makkelijk je gegevens aanpassen zodat wij jou nóg beter van dienst kunnen zijn;
Inzicht in al je aankopen;
Als eerst op de hoogte van de beste acties, nieuwe collectie én meer;
Toegang tot exclusieve VIP events.
Uiteraard ontvang jij op je verjaardag een leuk cadeautje van ons!

1. Eenvoudig punten sparen 

Met elke aankoop (met uitzondering van afgeprijsde en actie artikelen) in de winkel en de webshop spaar je punten met jouw Stone Membercard of account. Je kunt een membercard aanvragen in één van onze winkels of maak online een Stone Member account aan. Bij iedere € 5,- die je besteedt, ontvang je 1 punt. Bij 32 punten ontvang je € 8,- korting op jouw aankoop. Hoe hoger de aankoopbedragen, hoe hoger de waarde van jouw cheque! 

2. Waardecheque

Waardecheque voorkant

Elk kwartaal (januari, april, juli, oktober*) geven we een waardecheque uit als je minimaal 32 punten hebt gespaard en deze is drie maanden geldig. Je kunt de waardecheques zowel in de winkel als online inleveren door in te loggen met jouw Stone Member account. Heb je alleen in onze winkels gekocht en is er nog geen e-mailadres bekend bij ons? Zorg dat jouw gegevens in de winkel worden aangevuld, of neem contact op met onze klantenservice.

Heb je nog niet genoeg punten? Dan blijven deze punten nog op jouw klantnummer staan. De volgende aankopen worden hier vervolgens weer bij opgeteld, zodat je door kan sparen tot de volgende waardecheque.

In verband met het drukken van de waardecheques worden de punten al eerder van jouw account afgeschreven. Ook wordt er bij het verzilveren van de punten rekening gehouden met een retourperiode van 14 dagen. 

Waardecheque online inleveren

Heb jij via  een The Stone waardecheque ontvangen, maar weet je niet precies hoe je hem online moet inleveren? Dat is heel eenvoudig! Volg onderstaande stappen en jouw waardecheque wordt verrekend in de shoppingbag

Stap 1: Log eerst in als Stone Member. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarop je waardecheque e-mail hebt ontvangen. Heb je een fysieke waardecheque ontvangen? Vraag dan in de winkel of aan onze klantenservice om het klantnummer te koppelen aan je e-mailadres! 

Stap 2: Shop daarna jouw favoriete items;

Stap 3: Bij de laatste stap vul je je persoonlijke verificatiecode in;

Stap 4: Klik op ‘toepassen’ zodra je je verificatiecode hebt ingevuld. De korting wordt vervolgens direct verrekend.

Eigenschappen waardecheque

De waardecheque in de winkel verzilveren

Print je waardecheque e-mail uit of toon de e-mail op je telefoon. Indien je een fysieke waardecheque hebt gehad, neem je deze mee naar onze winkel als bewijs. De korting is alleen te verzilveren op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

achterkant waardecheque


Voorwaarden Stone Member

  • De waardecheque kan niet contant worden uitbetaald.
  • Bij aankoop van sale-artikelen of actie artikelen met korting of hoger ontvang je over deze artikelen geen spaarpunten.
  • De waardecheque dient in één keer te worden besteed. Van een eventueel resterend bedrag krijg je geen geld terug.
  • The Stone is niet verantwoordelijk bij verlies, diefstal of beschadiging van de waardecheque.
  • De waardecheque is geldig in al onze The Stone winkels en online in de webshop.
  • Bij retournering van de winkelaankoop, wordt het bedrag van de waardecheque in de vorm van een tegoedbon uitgeschreven met hetzelfde geldigheidstermijn van de eerder uitgegeven waardecheque. In het geval van een retournering van een online aankoop wordt het tegoed dat is ontstaan na de retournering opnieuw opgewaardeerd. Je ontvangt hiervan per e-mail bericht.

* In verband met de Coronamaatregelen kunnen de waardecheques een maand later worden uitgegeven dan normaal. 

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.