Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X

Stone Member

Ben jij al Stone Member? Als Stone Member spaar je punten op jouw online en/of winkelaankopen. Daarnaast profiteer je van diverse privileges en speciale VIP-aanbiedingen. Zo wordt shoppen bij The Stone extra leuk!

Punten sparen 
Met elke aankoop (met uitzondering van afgeprijsde en actie artikelen) in de winkel en de webshop spaar je punten met jouw Stone Membercard of account. Je kunt een membercard aanvragen in één van onze winkels of maak online een Stone Member account aan. Bij iedere € 5,- die je besteedt, ontvang je 1 punt. Bij 32 punten ontvang je € 8,- korting op jouw aankoop. Hoe hoger de aankoopbedragen, hoe hoger de waarde van jouw cheque! 

Punten verzilveren in waardecheque
Elk kwartaal (januari, april, juli, oktober) geven we een waardecheque uit als je minimaal 32 punten hebt gespaard. Deze waardecheque is drie maanden geldig. Je kunt de waardecheques zowel in de winkel als online inleveren door in te loggen met jouw Stone Member account. Heb je alleen in onze winkels gekocht en is er nog geen e-mailadres bekend bij ons? Zorg dat jouw gegevens in de winkel worden aangevuld, of neem contact op met onze klantenservice.

Heb je nog niet genoeg punten? Dan blijven deze punten nog op jouw klantnummer staan. De volgende aankopen worden hier vervolgens weer bij opgeteld, zodat je door kan sparen tot de volgende waardecheque.

In verband met het drukken van de waardecheques worden de punten al eerder van jouw account afgeschreven. Ook wordt er bij het verzilveren van de punten rekening gehouden met een retourperiode van 14 dagen. 

Privileges als Stone Member

Naast punten sparen, kom je als Stone Member nog in aanmerking voor allerlei andere privileges! Zo vinden er jaarlijks events plaats, waarvoor exclusief Stone Members worden uitgenodigd. Daarnaast profiteren Stone Members van exclusieve pre-sale events, waarmee je als allereerste toegang hebt tot onze sale-collectie. Uiteraard ontvang jij op je verjaardag een leuk cadeautje van ons!

Hoe lever ik mijn waardecheque online in?
Heb je een The Stone waardecheque ontvangen, maar weet je niet precies hoe je hem online moet inleveren? Dat is heel eenvoudig! Volg onderstaande stappen en jouw waardecheque wordt verrekend in de shoppingbag:
  • Stap 1: Log in op jouw Stone Member account. Is jouw e-mailadres nog niet bekend bij ons? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
  • Stap 2: Voeg de gewenste items toe aan jouw shoppingbag.
  • Stap 3: Ga naar de shoppingbag en vul de verificatiecode vermeld op jouw waardecheque in onder "Vul hier jouw waardecheque code in". Klik op "Toepassen". De korting wordt dan verrekend op jouw bestelling.
  • Stap 4: Rond de bestelling verder af op de gebruikelijke manier.


Voorwaarden Stone Member
- De waardecheque kan niet contant worden uitbetaald.
- Bij aankoop van sale-artikelen of actie artikelen met korting of hoger ontvang je over deze artikelen geen spaarpunten.
- De waardecheque dient in één keer te worden besteed. Van een eventueel resterend bedrag krijg je geen geld terug.
- The Stone is niet verantwoordelijk bij verlies, diefstal of beschadiging van de waardecheque.
- De waardecheque is geldig in al onze The Stone winkels en online in de webshop.
- Bij retournering van de winkelaankoop, wordt het bedrag van de waardecheque in de vorm van een tegoedbon uitgeschreven met hetzelfde geldigheidstermijn van de eerder uitgegeven waardecheque. In het geval van een retournering van een online aankoop wordt het tegoed dat is ontstaan na de retournering opnieuw opgewaardeerd. Je ontvangt hiervan per e-mail bericht.


The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.