• Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis retour
  • Achteraf betalenPunten sparen
  • Thuiswinkel WaarborgNieuwste collectie
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis retour

Betaling

Bij The Stone kun je via de volgende betaalmethoden een bestelling plaatsen. The Stone rekent geen betaalkosten. De prijzen op de webshop worden inclusief BTW (21%) weergegeven. Na het afronden van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met ordernummer en bestelgegevens.

iDeal
Internetbankieren kan bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Fashioncheque
Het is ook mogelijk om jouw gehele bestelling - of een deel hiervan - te betalen met een Fashioncheque. Wanneer je een deel van jouw bestelling betaalt via de Fashioncheque, dan kan je het resterende bedrag via iDeal voldoen.

Creditcard/Mastercard
The Stone accepteert creditcards van Mastercard en VISA. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift.

AfterPay
Wanneer je voor de optie achteraf betalen via AfterPay kiest, ontvang je na afronding van de bestelling een digitale acceptgiro van AfterPay om jouw bestelling - na levering - te betalen. Let op! Je ontvangt binnen 7 dagen na jouw bestelling de digitale factuur van AfterPay.

Ter goedkeuring van jouw betalingsverzoek met AfterPay wordt een gegevenscontrole uitgevoerd. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kan je natuurlijk altijd jouw bestelling via een andere betaalmethode betalen.

Voor specifieke vragen over AfterPay kan je contact opnemen met de klantenservice van AfterPay via 020 7 230 270. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Er worden geen betaalkosten voor AfterPay in rekening gebracht.

PayPal
Met PayPal betaal je jouw bestelling rechtstreeks via jouw PayPal-account. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag ook teruggestort op jouw PayPal-rekening.

Bancontact/Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij The Stone.

The Stone Giftcard
Je kunt jouw The Stone Giftcard gemakkelijk online inleveren bij The Stone. Indien je een artikel wilt bestellen, kun je deze zoals gebruikelijk toevoegen aan jouw shopping bag. Onderaan de shoppingbag klik je op "Voeg kortingscode toe". Vul het giftcard nummer en klik vervolgens op toepassen. Jouw gitcard wordt nu verrekend op het totaalbedrag van jouw bestelling. Let op!: wegens technische redenen is het online helaas niet mogelijk om een The Stone giftcard in te leveren, waarvan het bedrag groter is dan het aankoopbedrag.  

Kortingscodes
The Stone geeft persoonlijke kortingscodes uit wanneer dit toepasselijk is voor de situatie. Deze kortingscodes hebben een begin en einddatum. Wanneer deze niet vermeld is bij de kortingscode is de kortingscode niet geldig en wordt de korting niet verrekend.