Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
 • €5 Welkomskorting
 • Persoonlijke aanbiedingen
 • Als eerste op de hoogte van acties
X
Sluiten
Filteren Sluiten

Betalingen

Je kunt bij The Stone betalen met verschillende betaal methodes. Hiervoor rekenen wij geen extra betaalkosten. Alle prijzen op de webshop worden incl. BTW (21%) weergegeven. Wanneer je je bestelling en betaling hebt afgerond ontvang je een e-mail ter bevestiging met het ordernummer en de bestelgegevens. 

 • iDeal

Internetbankieren kan bij verschillende banken zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank etc.

 • Fashioncheque

Het is bij The Stone mogelijk om te betalen met een Fashioncheque. Wanneer je een deel van jouw bestelling betaald met de Fashioncheque, dan kan je het resterende bedrag via iDeal voldoen. Vanwege gewijzigde wetgeving vanaf 1 juli 2020 kun je met deze cadeaukaart maximaal €50,- per transactie besteden. Een eventueel restant blijft op de cadeaukaart staan.

 • Creditcard/Mastercard

The Stone accepteert creditcards van Mastercard en VISA. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift.

 • AfterPay

AfterPay is een veilige betalingsmethode om binnen 14 dagen achteraf jouw bestelling te betalen door middel van een acceptgiro / eenmalige machtiging via de mail. Wanneer je voor de optie achteraf betalen via AfterPay kiest, ontvang je na afronding van de bestelling een digitale acceptgiro van AfterPay om jouw bestelling te betalen. Ook is jouw factuur terug te zien in de APP van AfterPay. Deze is te downloaden op je telefoon via: www.afterpay.nl/app. Let op! Nadat wij jouw bestelling hebben verwerkt ontvang je van AfterPay het digitale factuur.

Ter goedkeuring van jouw betalingsverzoek met AfterPay wordt een gegevenscontrole uitgevoerd. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kan je natuurlijk altijd jouw bestelling via een andere betaalmethode betalen.

Voor specifieke vragen over AfterPay, zoals openstaande facturen of aanmaningen, kan je contact opnemen met de klantenservice van AfterPay via 020 7 230 270. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Voor meer informatie of overige vragen verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website

Er worden geen betaalkosten voor AfterPay in rekening gebracht.

 • PayPal

Met PayPal betaal je jouw bestelling rechtstreeks via jouw PayPal-account. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag ook teruggestort op jouw PayPal-rekening.

 • Bancontact/Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij The Stone.

 • The Stone Giftcard

Je kunt jouw The Stone Giftcard ook gemakkelijk online inleveren bij The Stone. Hier is geen wettelijk limiet van € 50 per bestelling van toepassing zoals bij FashionCheque. Indien je een artikel wilt bestellen, kun je deze zoals gebruikelijk toevoegen aan jouw shopping bag. Onderaan in de laatste stap van de check-out 'overzichtspagina' kun je jouw kortingscode verzilveren. Vul het giftcardnummer in en klik vervolgens op toepassen. Jouw giftcard wordt nu verrekend op het totaalbedrag van jouw bestelling.

 • The Stone Kortingscodes

Digitale en gedrukte kortingscodes voor thestone.nl worden uitsluitend aangeboden door The Stone. Door gebruik te maken van The Stone kortingscodes ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: 

 1. Kortingscodes die zijn uitgegeven door The Stone kunnen uitsluitend verzilverd worden op thestone.nl.
 2. De voorwaarden, mogelijkheden, duur en geldigheidstermijn kunnen per kortingscode verschillen. De uitleg vind je in de uiting van de betreffende actie. Wanneer deze niet vermeld staan, neem dan contact op met onze klantenservice. Iedere kortingscode heeft een begin- en einddatum. Na deze periode kan de kortingscode niet meer verzilverd worden.
 3. Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden voor openstaande bestellingen.
 4. Kortingscodes zijn eenmalig geldig, tenzij anders staat vermeld.
 5. Indien een kortingscode wordt verzilverd op een bestelling waarvan de totaalprijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de resterende waarde van de kortingscode.
 6. Mocht je besluiten om de bestelling waarbij je de kortingscode hebt verzilverd - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, dan komt de korting op deze retour gezonden of geannuleerde artikelen te vervallen.
 7. Kortingscodes kunnen niet ingewisseld worden voor geld. Je kunt met The Stone kortingscodes geen korting krijgen op andere artikelen dan de artikelen waarvoor de betreffende kortingscode geldt.
 8. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.