Persoonlijk Stijladvies

Weet je niet precies welke kleding bij jou past? Of ben je toe aan een complete metamorfose? In elk filiaal van The Stone kun je gegarandeerd slagen voor een nieuwe outfit of je een compleet andere look laten aanmeten door één van onze fashion experts. Tijdens het persoonlijke stijladvies kijken onze fashion experts naar welke items het beste bij jouw figuur passen en creëren samen met jou een unieke en persoonlijke kledingstijl. Onze fashion experts laten je kennis maken met de laatste trends en diverse merken met verrassende kledingsets als gevolg. Ons doel is om er voor te zorgen dat je er weer zelfverzekerd en uiteraard met een grote glimlach de deur uit gaat!

Geïnteresseerd in een persoonlijk stijladvies door één van onze fashion experts? Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken in één van The Stone winkels in jouw buurt. Een aanvraag voor persoonlijk stijladvies is kosteloos en ook geschikt voor meerdere personen tegelijk, bijvoorbeeld met jouw vrienden of vriendinnen! Vul onderstaand formulier in en een afspraak voor een gezellige dag vol fashion volgt! Onze fashion expert neemt contact met je op om een afspraak voor persoonlijk stijladvies in te plannen.


The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.