Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X

Contact 

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Wij helpen je graag! Wellicht vind je het antwoord al op onze pagina met veelgestelde vragen. Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Onze klantenservice is op werkdagen van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur*

*Afwijkende openingstijden klantenservice

  • Maandag      13-4: gesloten
  • Maandag      27-4: gesloten
  • Dinsdag        5-05: gesloten
  • Donderdag 21-05: gesloten
  • Maandag      1-06: gesloten
  • Vrijdag        25-12: gesloten


Heb je een specifieke vraag over jouw bestelling, facturering of betaling? Vermeld dan ook het ordernummer van de bestelling in je bericht. Je kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

BELLEN

Liever één van onze klantenservice-medewerkers telefonisch spreken? Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0174-623510.

CHATTEN

Direct antwoord op jouw vraag of persoonlijk advies nodig? Chat live met één van onze klantenservice-medewerkers. Klik op “Chat met...” en stuur ons een bericht. Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder!

E-MAILEN

Je kunt jouw vraag ook per e-mail stellen via [email protected]. Indien je reeds besteld hebt, vermeld dan ook graag het ordernummer in de e-mail. Je ontvangt doorgaans een reactie binnen 24 uur op werkdagen.

WHATSAPP

Direct antwoord op jouw vraag? Stuur ons een WhatsApp-bericht. Voeg 06-86890670 toe aan jouw contacten en stel je vraag! Je kunt ons op ieder moment van de dag een WhatsApp-bericht sturen. Wij proberen jouw WhatsApp-bericht z.s.m. te beantwoorden binnen onze kantoortijden van 9.00 – 17.00 uur.

SOCIAL MEDIA

Ook zijn wij actief via Social Media. Volg ons via de volgende account en blijf op de hoogte van de nieuwste collectie en de laatste trends.

Adresgegevens hoofdkantoor The Stone

Lagosweg 19
2622 CZ Delft 
Nederland

VI-Brand BV.
KvK-nummer: 27269225
Btw-identificatienummer: NL813702975B01

CONTACTFORMULIER

Je kunt ook onderstaand klantcontactformulier invullen, wij zullen jouw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.