• Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis retour
  • Achteraf betalenPunten sparen
  • Thuiswinkel WaarborgNieuwste collectie
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis retour

Verzending & Levering

The Stone biedt de mogelijkheid om webshop bestellingen thuis te bezorgen via PostNL of af te halen in een van de 40 The Stone winkels. In de winkel wordt je pakketje 14 dagen bewaard. Als je het pakket niet binnen deze periode ophaalt, wordt je bestelling teruggestuurd naar de webshop en als retour afgehandeld.

Bezorgwijze Kosten
Afhalen in een winkel van The Stone Gratis
Thuisbezorgen of PostNL PakjeGemak (nieuwe collectie) €2,95
Thuisbezorgen of PostNL PakjeGemak (sale artikelen) €4,95
Verzending naar België en Duitsland €4,95

Levertermijn

Wij streven er naar jouw bestelling binnen 24 uur te leveren. Dit is wel afhankelijk van de beschikbare voorraad van jouw bestelde artikelen. Artikelen die voorradig zijn op het centrale magazijn, kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Artikelen die niet beschikbaar zijn in het centrale magazijn, worden binnen 48 uur verzonden. De levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer jouw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Bestaat jouw gehele bestelling uit artikelen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden en heb je besteld op een doordeweekse dag voor 18:00 uur? Dan wordt jouw pakket de volgende dag geleverd. 

Levering binnen 24 uur - voor 18:00 uur besteld

Besteldag   Eerste aflevering*
Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Woensdag
Woensdag   Donderdag
Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Zaterdag
Zaterdag   Maandag
Zondag   Dinsdag


Indien één van jouw bestelde artikelen niet direct in ons centrale magazijn op voorraad is, dan wordt jouw gehele bestelling binnen 48 uur geleverd.

Levering binnen 48 uur

Besteldag Eerste aflevering*
 Maandag  Woensdag
 Dinsdag  Donderdag
 Woensdag  Vrijdag
 Donderdag  Zaterdag
 Vrijdag  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

Indien er wordt afgeweken van bovenstaande leverdagen, ontvang je een status update per e-mail. 

*Tijdens feestdagen kunnen er afwijkende afleverdagen zijn. 

Afhalen in onze winkels

Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij één van The Stone winkels bij jouw in de buurt. Zodra jouw bestelling verzendklaar gemaakt is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Deze e-mail ontvang je vroeg in de morgen. Die zelfde dag (behalve in het weekend) wordt jouw bestelling afgeleverd in de door jou gekozen winkel. De leveringen aan de winkels zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag. Je kan er vanuit gaan dat jouw bestelling vanaf 15:00 uur klaar ligt in de door jou gekozen winkel. 

In het weekend worden er geen bestellingen afgeleverd in de winkels. Ontvang je in het weekend een e-mail dat je bestelling onderweg is, dan zal deze op maandag worden afgeleverd in de door jou gekozen winkel.

Thuisbezorgen met PostNL

PostNL levert van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Wanneer je bestelling onze webshop verlaat ontvang je per e-mail een PostNL Track & Trace-code. Via deze code kun je de status van jouw bestelling online volgen en zien welk dagdeel jouw pakket wordt aangeboden. Voor ontvangst van een bestelling minder dan €200,- hoef je niet verplicht thuis te blijven. Als de postbezorger voor een dichte deur staat dan wordt je pakketje bij één van je naasten buren afgeleverd en laat de bezorger via een notitie door de brievenbus weten waar hij/zij jouw pakketje heeft afgegeven. Als de inhoud van je bestelling boven de €200,- bedraagt dan is een handtekening vereist. Ben je niet thuis tijdens het eerste bezorgmoment? Dan laat de PostNL bezorger een bericht achter met een 'niet-thuis-code', waarmee je zelf een nieuw bezorgmoment kunt inplannen. Ben je niet thuis tijdens het tweede bezorgmoment? Dan kun je het pakket ophalen bij een PostNL Postkantoor bij jou in de buurt. De specifieke locatie staat vermeld op het bericht dat de PostNL bezorger achterlaat. Bij een eventuele retour en/of ruiling ontvang je binnen 48-uur bericht per e-mail op het moment dat jouw pakket ons magazijn heeft bereikt. 

Pakjegemak - Ophalen op een PostNL Postkantoor

Als je voor PostNL pakjegemak kiest kun je zelf bepalen waar je pakket bezorgd wordt. Dus niet meer thuisblijven tot de bezorgdienst arriveert. Je hebt de keuze uit meer dan 2600 afhaallocaties met ruime openingstijden.