Verzending & Levering

The Stone biedt de mogelijkheid om webshop bestellingen thuis te bezorgen via PostNL of af te halen in een van de ruim 50 The Stone winkels. In de winkel wordt je pakketje 14 dagen bewaard. Als je het pakket niet binnen deze periode ophaalt, wordt je bestelling teruggestuurd naar de webshop en als retour afgehandeld.

Bezorgwijze bij nieuwe collectieKosten
Afhalen in een winkel van The Stone Gratis
Thuisbezorgen via PostNL of PostNL PakjeGemak Gratis
Verzending naar België en Duitsland € 4,95

Bezorgwijze SALE / aanbieding artikelenKosten
Afhalen in een winkel van The Stone € 1,95
Thuisbezorgen via PostNL of PostNL PakjeGemak € 3,95
Verzending naar België en Duitsland € 4,95

Levertermijn

Wij streven er naar jouw bestelling binnen 24 uur te leveren. Dit is wel afhankelijk van de beschikbare voorraad van jouw bestelde artikelen. Artikelen die voorradig zijn op het centrale magazijn, kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Artikelen die niet beschikbaar zijn in het centrale magazijn, worden binnen 48 uur verzonden. De levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer jouw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Bestaat jouw gehele bestelling uit artikelen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden en heb je besteld op een doordeweekse dag voor 18:00 uur? Dan wordt jouw pakket de volgende dag geleverd. 


Levering binnen 24 uur - voor 18:00 uur besteld

Besteldag   Eerste aflevering*
Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Woensdag
Woensdag   Donderdag
Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Zaterdag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag   Dinsdag

*Tijdens feestdagen en acties kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.

Indien één van jouw bestelde artikelen niet direct in ons centrale magazijn op voorraad is, dan wordt jouw gehele bestelling binnen 48 uur geleverd.

Levering binnen 48 uur

Besteldag Eerste aflevering*
 Maandag  Woensdag
 Dinsdag  Donderdag
 Woensdag  Vrijdag
 Donderdag  Zaterdag
 Vrijdag  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

*Tijdens feestdagen en acties kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.

Je ontvangt een bericht per e-mail zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat. 

Web Only artikelen
Indien jouw bestelling bestaat uit één of meerdere Web Only artikelen, dan kan er een afwijkende levertermijn zijn. Sommige artikelen hebben een levertermijn van 3-5 werkdagen.

De levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer jouw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat. 

Afhalen in onze winkels

Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij één van The Stone winkels bij jouw in de buurt. Zodra jouw bestelling verzendklaar gemaakt is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Die zelfde dag (behalve in het weekend) wordt jouw bestelling afgeleverd in de door jou gekozen winkel. De leveringen aan de winkels zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag. Je kan er vanuit gaan dat jouw bestelling vanaf 15:00 uur klaar ligt in de door jou gekozen winkel. 

In het weekend worden er geen bestellingen afgeleverd in de winkels. Ontvang je in het weekend een e-mail dat je bestelling onderweg is, dan zal deze op maandag worden afgeleverd in de door jou gekozen winkel. 

Thuisbezorgen met PostNL

PostNL levert van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Wanneer jouw bestelling onze webshop verlaat ontvang je per e-mail een PostNL Track & Trace-code. Via deze code kun je de status van jouw bestelling online volgen en zien welk dagdeel jouw pakket wordt aangeboden. Voor ontvangst van een bestelling minder dan €200,- hoef je niet verplicht thuis te blijven. Als de postbezorger voor een dichte deur staat dan wordt je pakketje bij één van je naasten buren afgeleverd en laat de bezorger via een notitie door de brievenbus weten waar hij/zij jouw pakketje heeft afgegeven. Als de inhoud van je bestelling boven de €200,- bedraagt dan is een handtekening vereist. 

Ben je niet thuis tijdens het eerste bezorgmoment? Dan laat de PostNL bezorger een bericht achter met een 'niet-thuis-code', waarmee je zelf een nieuw bezorgmoment kunt inplannen. Ben je niet thuis tijdens het tweede bezorgmoment? Dan kun je het pakket ophalen bij een PostNL Postkantoor bij jou in de buurt. De specifieke locatie staat vermeld op het bericht dat de PostNL bezorger achterlaat. Bij een eventuele retour ontvang je binnen 48-uur bericht per e-mail op het moment dat jouw pakket ons magazijn heeft bereikt. 

Pakjegemak - Ophalen op een PostNL Postkantoor

Als je voor PostNL pakjegemak kiest kun je zelf bepalen waar je pakket bezorgd wordt. Dus niet meer thuisblijven tot de bezorgdienst arriveert. Je hebt de keuze uit meer dan 2600 afhaallocaties met ruime openingstijden.

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.