• Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis retour
  • Achteraf betalenPunten sparen
  • Thuiswinkel WaarborgE-commerce keurmerk
  • Topmerken in 40 stores

Verzending & Levering

The Stone biedt de mogelijkheid om webshop bestellingen thuis te bezorgen via PostNL of af te halen in een van de 40 The Stone winkels.

Bezorgwijze Kosten
Afhalen in een winkel van The Stone Gratis
Thuisbezorgen of PostNL PakjeGemak (nieuwe collectie) €2,95
Thuisbezorgen of PostNL PakjeGemak (sale artikelen) €4,95
Verzending naar België en Duitsland €4,95

Levertermijn

Wij streven er naar jouw bestelling binnen 24 uur te leveren. Dit is wel afhankelijk van de beschikbare voorraad van jouw bestelde artikelen. Artikelen die voorradig zijn op het centrale magazijn, kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Artikelen die niet beschikbaar zijn in het centrale magazijn, worden binnen 48 uur verzonden. Het levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer jouw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Bestaat jouw gehele bestelling uit artikelen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden en heb je besteld op een doordeweekse dag voor 18:00 uur? Dan wordt jouw pakket de volgende dag geleverd. 

Levering binnen 24 uur - voor 18:00 uur besteld

Besteldag   Eerste aflevering*
Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Woensdag
Woensdag   Donderdag
Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Zaterdag
Zaterdag   Maandag
Zondag   Dinsdag


Indien één van jouw bestelde artikelen niet direct in ons centrale magazijn op voorraad is, dan wordt jouw gehele bestelling binnen 48 uur geleverd.

Levering binnen 48 uur

Besteldag Eerste aflevering*
 Maandag  Woensdag
 Dinsdag  Donderdag
 Woensdag  Vrijdag
 Donderdag  Zaterdag
 Vrijdag  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

Indien er wordt afgeweken van bovenstaande leverdagen, ontvang je een status update per e-mail. 

*Tijdens feestdagen kunnen er afwijkende afleverdagen zijn. 

Afhalen in onze winkels

Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij één van The Stone winkels bij jouw in de buurt. Zodra jouw bestelling ingepakt is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Vervolgens wordt jouw bestelling de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) opgenomen in het distributieroute en kan je er vanuit gaan dat jouw bestelling vanaf 15:00 uur klaar ligt in jouw gekozen filiaal.

Thuisbezorgen met PostNL

PostNL levert van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Wanneer je bestelling onze webshop verlaat ontvang je per e-mail een PostNL Track & Trace-code. Via deze code kun je de status van jouw bestelling online volgen en zien welk dagdeel jouw pakket wordt aangeboden. Voor ontvangst van de bestelling is een handtekening vereist. Ben je niet thuis tijdens het eerste bezorgmoment? Dan laat de PostNL bezorger een bericht achter met een 'niet-thuis-code', waarmee je zelf een nieuw bezorgmoment kunt inplannen. Ben je niet thuis tijdens het tweede bezorgmoment? Dan kun je het pakket ophalen bij een PostNL Postkantoor bij jou in de buurt. De specifieke locatie staat vermeld op het bericht dat de PostNL bezorger achterlaat. Bij een eventuele retour en/of ruiling ontvang je binnen 48-uur bericht per e-mail op het moment dat jouw pakket ons magazijn heeft bereikt. 

Pakjegemak - Ophalen op een PostNL Postkantoor

Als je voor PostNL pakjegemak kiest kun je zelf bepalen waar je pakket bezorgd wordt. Dus niet meer thuisblijven tot de bezorgdienst arriveert. Je hebt de keuze uit meer dan 2600 afhaallocaties met ruime openingstijden.

Verzending en levering tijdens feestdagen

Verzenddatum 1e bezorgdatum 2e bezorgdatum
Koningsdag (27 april)
 
Dinsdag 25 april Woensdag 26 april Vrijdag 28 april
Woensdag 26 april Vrijdag 28 april Zaterdag 29 april

   
Hemelvaartsdag (25 mei)    
Dinsdag 23 mei Woensdag 24 mei Vrijdag 26 mei
Woensdag 24 mei Vrijdag 26 mei Zaterdag 27 mei