Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X

Verzending & Levering

Lees hier meer maatregelen rondom het Coronavirus.

The Stone biedt de mogelijkheid om webshop bestellingen thuis te bezorgen via DHL of af te halen in één van de ruim 50 The Stone winkels.

Bezorgwijze bij nieuwe collectie Kosten
Afhalen in een winkel van The Stone  Gratis
Thuisbezorgen via DHL   € 3.99 
Verzending naar België en Duitsland  € 4,95

Bezorgwijze SALE / aanbieding artikelen Kosten
Afhalen in een winkel van The Stone  Gratis
Thuisbezorgen via DHL   € 3,99
Verzending naar België en Duitsland  € 4,95

Levertermijn

Wij streven er naar jouw bestelling binnen 48-72 uur te leveren. De levertermijn is afhankelijk van de beschikbare voorraad van de door jouw bestelde artikelen. Artikelen die voorradig zijn in het centrale magazijn, kunnen binnen 48 uur geleverd worden. Artikelen die niet beschikbaar zijn in het centrale magazijn, worden binnen 2 -3 werkdagen geleverd. Je ontvangt een bericht per e-mail zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat. De levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer jouw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Bestaat jouw gehele bestelling uit artikelen die binnen 48 uur geleverd kunnen worden en heb je besteld op een doordeweekse dag voor 17:00 uur? Dan wordt jouw pakket de volgende dag geleverd. 

Levering binnen 48 uur - voor 17:00 uur besteld

Besteldag Eerste aflevering*
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
WoensdagVrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag

*Tijdens SALE/acties en feestdagen kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.


Indien één van jouw bestelde artikelen niet direct in ons centrale magazijn op voorraad is, dan wordt jouw gehele bestelling 2 -3 werkdagen geleverd.

Levering binnen 2 - 3 werkdagen

Besteldag Eerste aflevering*
 Maandag  Woensdag / Donderdag
 Dinsdag  Donderdag / Vrijdag
 Woensdag  Vrijdag / Zaterdag
 Donderdag  Zaterdag / Dinsdag
 Vrijdag  Dinsdag / Woensdag
 Zaterdag  Dinsdag / Woensdag
 Zondag  Dinsdag / Woensdag

*Tijdens SALE/acties en feestdagen kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.


Web-only artikelen

Indien jouw bestelling bestaat uit één of meerdere web-only artikelen, dan geldt er vaak een afwijkende levertermijn van 3-5 werkdagen. Selecteer jouw maat en er verschijnt direct een levertermijn onder de maat.

Afhalen in onze winkels - Wanneer ophalen?

Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij één van The Stone winkels bij jouw in de buurt. De verzendbevestiging wordt 's avonds/'s nachts per e-mail toegestuurd. Na ontvangst van deze e-mail kun je jouw bestelling vanaf het eerstvolgende openingsmoment van de door jou gekozen winkel van maandag t/m vrijdag na 15:00 uur ophalen. In het weekend worden er helaas geen bestellingen afgeleverd in de winkels. Ontvang je in het weekend een e-mail dat je bestelling onderweg is, dan zal deze op maandag worden afgeleverd in de door jou gekozen winkel. In de winkel wordt jouw bestelling 14 dagen bewaard. Indien je de bestelling niet binnen deze periode ophaalt, wordt je bestelling teruggestuurd naar de webshop en als retour afgehandeld.

Thuisbezorgen met DHL

DHL levert van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Wanneer jouw bestelling onze webshop verlaat ontvang je per e-mail een DHL Track & Trace-code. Via deze code kun je de status van jouw bestelling online volgen en zien welk dagdeel jouw pakket wordt aangeboden. Voor ontvangst van een bestelling minder dan € 200,- hoef je niet verplicht thuis te blijven. Als de bezorger voor een dichte deur staat dan wordt jouw bestelling bij één van je naaste buren afgeleverd en laat de bezorger via een notitie door de brievenbus weten waar hij/zij jouw pakketje heeft afgegeven. Als de inhoud van je bestelling boven de € 200,- bedraagt dan is een handtekening vereist. 

Ben je niet thuis tijdens het eerste bezorgmoment? Dan laat de DHL bezorger een bericht achter met een 'niet-thuis-code', waarmee je zelf een nieuw bezorgmoment kunt inplannen. Ben je niet thuis tijdens het tweede bezorgmoment? Dan kun je het pakket ophalen bij een DHL punt bij jou in de buurt. De specifieke locatie staat vermeld op het bericht dat de DHL bezorger achterlaat.


The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.