Blog

De mooiste damesjassen van dit moment

Stiekem hopen we dat we ‘m bijna niet nodig gaan hebben. Maar mocht de lente wat later op gang komen of de zomeravonden niet zo zwoel zijn als we hopen, dan is die onmisbaar: een fijne lente- of zomerjas.
Lees verder

Pasen looks

Ondanks dat aankomend Pasen er iets anders uit zal zien dan voorgaande jaren laten we het niet zomaar voorbij gaan. Wij hebben in ieder geval onze paaslooks voor je op een rijtje gezet. LET THE SPRING BEGIN..
Lees verder

Nieuwe merken

Naast de gebruikelijke damesmerken als Geisha, Lofty Manner en Tramontana heeft The Stone sinds maart een aantal nieuwe hippe merken toegevoegd aan het assortiment!
Lees verder

TREND: Wijde mouwen

Wijd uitlopende mouwen of ruches doen je misschien aan de seventies denken, maar deze trend is helemaal in komend voorjaar. Dit seizoen veroveren de wijde mouwen gegarandeerd ook jouw modehart!
Lees verder

We LOVE denim

YES, we love DENIM! Altijd al eens willen weten waar denim nou precies vandaan komt? Lees dan verder.
Lees verder

Dé perfecte Valentijn outfits!

Heb je een date night op de planning staan maar vind je het lastig om dé perfecte outfit samen te stellen? Lees dan verder!
Lees verder

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.