Schrijf je in voor onzenieuwsbrief!
  • €5 Welkomskorting
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • Als eerste op de hoogte van acties
X

Blog

Gebreid het najaar door

Koude dagen vragen om een gebreid kledingstuk. Gun jezelf een nieuwe wintergarderode en laat je omarmen door zachte gebreide stoffen!
Lees verder

SWEATER WEATHER

Dikke truien, vesten en veel laagjes. Nu het wat frisser wordt haken wij voor jullie in op deze trend! We zetten de mooiste truien en vesten voor je op een rijtje.
Lees verder

Van saai mondkapje naar fashion item

Van basic kleuren die bij elke outfit passen tot aan de gekste, leukste en meest creatieve printjes. Mondkapjes zijn niet meer weg te denken. De leukste zetten wij voor jou op een rij!
Lees verder

Trends van het moment deel 2

Speciaal voor jullie deel 2 van de trend update. Zodat je garderobe echt up to date is! Hebben jullie het weer van aankomende week gezien? Dan komt de eerst volgende trend zeker van pas.
Lees verder

Trends van het moment

It’s that time of the year again.. Yes, yes, yes, TO UPDATE YOUR WARDROBE BABES! Dit zijn de laatste trends die dit seizoen zeker niet in jouw nieuwe wardrobe mogen missen.
Lees verder

De mooiste jurken voor nu én later

De tropische temperaturen zijn verdwenen en het is zelfs al een stukje frisser geweest. Ook jij hebt vast al voor de kast gestaan met de vraag: wat trekken we vandaag nou aan?
Lees verder

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.