Blog

Beste (web)winkel 2019-2020

Vanaf vandaag start de grootste consumentenverkiezing van Nederland! The Stone strijdt mee voor de titel Beste Winkelketen en Beste Webshop van Nederland. Help jij ons winnen?
Lees verder

Moederdag Actie | 10% korting*

Aankomende zondag is het weer zo ver! De dag dat we alle ‘moeders’ in het zonnetje gaan zetten. Ben jij nog op zoek naar een manier hoe? Wij weten daar wel raad mee!
Lees verder

Wat trek in aan met Koningsdag 2019?

Koningsdag is weer in aantocht! Elk jaar stel je jezelf waarschijnlijk weer de vraag: wat trek ik aan op Koningsdag? Vandaag een selectie met de leukste Koningsdag items.
Lees verder

Wat trek ik aan naar een bruiloft?

Dresscode voor bruiloften: welke kleding draag je als gast naar een bruiloft? Onmisbare outfit tips en stijladvies voor jouw bruiloft outfit vind je in deze blog!
Lees verder

New Arrivals: Tramontana + WINACTIE

Als je nog geen zin had in het voorjaar- en zomerseizoen, dan krijg je dit gevoel wel na het bekijken van de nieuwe Tramontana collectie! Hier worden wij namelijk hééél blij van! Benieuwd?
Lees verder

Voorjaarsjassen voor hem en haar

Je kent het wel: het is eigenlijk net te warm voor een winterjas, maar zonder jas naar buiten gaan is ook geen optie. De oplossing: een voorjaarsjas! Benieuwd naar alle trends op het gebied van jassen voor voorjaar 2019?
Lees verder

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.