Blog

Broeken voor elk figuurtypen

Broeken worden in allerlei verschillende (pas)vormen gemaakt, om zo goed mogelijk aan te sluiten op de verschillende lichaamstypes. Maar welke broek past nou het beste bij jouw figuur?
Lees verder

Najaarsjassen & Jacks

De temperaturen gaan omlaag en jij nestelt jezelf het liefst met een warme kop thee op de bank. Ga in stijl het najaar door; animal print, faux fur of ga voor een stoer jack.
Lees verder

The Stone concept!

In september opent The Stone een splinternieuwe winkel! The Stone Concept staat helemaal in het teken van exclusiviteit en hanteert bijzondere en unieke merken.
Lees verder

Back to work & school in style!

Helaas zit voor de meeste mensen de zomervakantie er (bijna) weer op! Wat betekent dat we weer ‘back to work’ moeten óf aan de studie. Maar welke stijl is het beste voor naar het werk?
Lees verder

Basics om eindeloos te combineren

Basics zijn essentieel en maken het elke dag een stuk makkelijker om een stijlvolle outfit samen te stellen. Wij zetten 4 musthaves op een rijtje.
Lees verder

De trends voor het najaar!

Afscheid nemen van de zomer, gezellige festivals en overvloed aan zonnestralen doet altijd een beetje pijn. Niet getreurd want één blik op de herfst- en winter trends van 2019 maken een hoop goed. Beloofd!
Lees verder

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.