Sluiten
Filteren Sluiten

Winkelwagen

Sale is here! Zodra ik zag dat de sale tot 50% van start was gegaan kon ik mijzelf niet inhouden. Ik heb gelijk mijn winkelmandje gevuld met items waar ik mijn oog op had laten vallen. Nu kan ik mijn zomergarderobe aanvullen voor een zeer leuk prijsje en wie wilt dat nou niet!? Grijp nu je kans om jouw favoriete items te scoren voordat het te laat is!


Nieuwsgierig naar al onze sale items? Klik hier!

Of je nu wilt gaan voor een luchtige jumpsuit of een trendy denim-look. Je shopt het allemaal in de sale. Van Harper & Yve tot Tramontana, laat je inspireren door jouw favoriete merken en durf te mixen en matchen. Heb je een leuke outfit uitgezocht? Vergeet dan niet te kijken naar alle accessoires in de sale. Maak jouw outfit bijvoorbeeld af met een kleurrijke tas van Baggyshop of met statement sieraden van My Jewellery!
Ook de heren zijn niet vergeten. Op zoek naar een casual T-shirt of een comfy sweater? We’ve got you covered! Een trendy zomerjas is een musthave, want met ons typische Nederlandse weer weet je het maar nooit. Bekijk ons sale pagina en ontdek daar jouw nieuwe favoriete items!

Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een klassieke musthave, onze items zijn er om je te inspireren!
Grijp je kans en shop je favoriete items voordat ze weg zijn. Je wilt deze deals echt niet missen!
Cookies

The Stone maakt gebruik van cookies om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Lees hier meer over ons cookiebeleid.